Η απόλυτη ταπείνωση της Φαίης Σκορδά! Παγκόσμια ήττα η επιστροφή Λιάγκα!

Η απόλυτη ταπείνωση της Φαίης Σκορδά! Παγκόσμια ήττα η επιστροφή Λιάγκα!

Η απόλυτη ταπείνωση της Φαίης Σκορδά! Παγκόσμια ήττα η επιστροφή Λιάγκα!

Η απόλυτη ταπείνωση της Φαίης Σκορδά! Παγκόσμια ήττα η επιστροφή Λιάγκα! Δεν το λες και τίτλο για να της αρέσει τον παραπάνω; Αλλά αν βρει άλλη αλήθεια, μπορεί να μας την προσκομίσει και να ζητήσουμε ταπεινά συγνώμη! Δηλαδή υπάρχει κάποιος που να δει την επιστροφή του Γιώργου ως…επιβράβευση της Φαίη μας, για τα …τέσσερα χρόνια ανοδικής πορείας στους πίνακες τηλεθεάσης; Το ότι λαχανιάζει όταν μιλάει, το ότι δυσκολεύεται και μία πάσα να κάνει χωρίς ν’ αγχωθούμε, είναι άλλο θέμα.

ΤΩΡΑ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ…ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ;

Πρωτοφανές πραγματικά. Όχι το να κάνει μαζί εκπομπή ένα χωρισμένο ζευγάρι που ξεκίνησε μαζί, αλλά το να επιστρέψει ως …σωτήρας ο π΄ρωην και συ να τον δεχτείς αναγκαστικά, υπογράφοντας την αοτυχία σου!

Σωστά, εμείς μιλήσαμε από τον Σεπτέμβριο πως ετοιμάζεται η επιστροφή του παρουσιαστή στο πρωινό, αλλά όχι επειδή ήταν …βιώσιμη η παραμονή της Φαίης. Χρειάζεται μεταφραστή αυτή η απόφαση του Αντ1 να ξαναπάρει τον Γιώργο δίπλα στη Φαίη, ή μήπως μπορεί κάποιος να πιστέψει πως η Φαίη τον ήθελε για να επιβεβαιώση με την παρουσία του την …απουχία της να τα καταφέρει μόνη της;

Τα νούμερα, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο, αλλάπεριθώριο να σκεφτείς άλλη εκδοχή δεν αφήνει και η απόφαση του Αντ1.

Επίσης ποιος είναι εκείνος που πιστέυει πως η απόφαση ήταν της Φαίης Σκορδά και ποιος είναι εκείνος που πιστεύει πως θα μπορούσε να πει “όχι”;

Ακόμα, ποιος είναι εκείνος που πιστεύει πως εκείη έδωσε το…ο.κ. όπως μας είπε η ίδια στον αέρα; Δηλαδή και της τον επιβάλλουν και κάνει την Μαντώ Μαυρογένους της τηλεόρασης πυ ζυγό δεν σηκώνει!

Μια χαρά και τον σηκώνει και τον υπομένει προκειμένου να έχει και του χρόνου εκπομπή!

Διαβάστε επίσης:Την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό σχολίασαν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Βαγγέλης Περρής στην κάμερα του Έλα Χαμογέλα και στον Γρηγόρη Μπάκα.
Ο πρώτος, όντας πιο βιαστικός, είπε: «Από Δευτέρα; Θα βάλω ερωτηματικά. Έρχονται; Τα καλύτερα;» και διευκρίνισε που θα κάθεται ο Γιώργος Λιάγκας: «Θα κάθεται δίπλα μου, στη θέση της Σάσας Σταμάτη».

Διάβασε επίσης εδώ: Γιώργος Λιάγκας: Μπάνιο στη θάλασσα με το γιο του λίγο πριν την επιστροφή στον Ant1 και το Πρωινό
Από την άλλη, ο Βαγγέλης Περρής επεσήμανε με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο: «Όλα μια χαρά, είχαμε επισκέψεις.

Είμαστε φιλόξενοι άνθρωποι. Εγώ έχω ετοιμάσει έναν λόγο, θα τον δείτε. Εγώ θα είμαι κοντά στο νέο καθεστώς, ο καθένας φυλάει τα νώτα του, ξέρεις… Χαλί κόκκινο. Το πρώτο που πρέπει να πεις στον Γιώργο Λιάγκα όταν τον βλέπεις είναι ότι έχει αδυνατίσει. Αυτά! Τα έχω έτοιμα.

Ο Λιάγκας δεν έτρωγε καλά στον ΣΚΑΪ και ήρθε εδώ γιατί έχουμε καλύτερη μαγειρική. Σίγουρα θα δυναμωθεί η εκπομπή, αυτό με ενδιαφέρει. Από την άλλη, είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε ακραίες διαφωνίες, αλλά και αυτό είναι καλό. Δηλαδή, μέσα από τη διαφωνία, ο κόσμος μπορεί να έχει την ευκαιρία να διαμορφώσει άποψη. Κάθε κίνηση έχει ρίσκο. Στην τηλεόραση συμβαίνουν πράγματα που πάντοτε είναι απρόβλεπτα. Ξαφνικά κάτι μπορεί να συμβεί, που αυτό που θεωρείς όπλο να φανεί ότι ήταν σφεντόνα. Όλα θα κριθούν μπροστά στην οθόνη».

Πηγή: freegossip.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ