Φανταστική αποκάλυψη για την Κάτια Ζυγούλη! Έτσι είναι όταν ξυπνάει άβαφη!

Φανταστική αποκάλυψη για την Κάτια Ζυγούλη! Έτσι είναι όταν ξυπνάει άβαφη!

Φανταστική αποκάλυψη για την Κάτια Ζυγούλη! Έτσι είναι όταν ξυπνάει άβαφη!

Φανταστική αποκάλυψη για την Κάτια Ζυγούλη! Έτσι είναι όταν ξυπνάει άβαφη! Αυτές οι απίστευτα ζηλευτές γωνίες της στο πρόσωπο της. Αυτά τα μάτια, το βλέμμα που…λάμπει ακόμα πιο γοητευτικά όταν είναι αγουροξυπνημένη!

Η Κάτια Ζυγούλη είναι τόσο όμορφη όσο όλοι γνωρίζουμε, αλλά σπάνια αυτή η ομορφιά επιβεβαιώνεται με τέτοιες φωτογραφίες. Η φανταστική μαμά και τοπ μόντελ σε μοναδικές πρωινές φωτογραφίες της…

ΣΚΛΗΡΕΣ στιγμές για την Κάτια Ζυγούλη: Επηρρεάζεται το ΣΩΜΑ μου! Καταπονείται!!! . Η πανέμορφη η κούκλα η εντυπωσιακότατη Κάτια έκανε αποκαλύψεις που όλες οι γυναίκες θα θέλουν ν’ ακούσουν. Ακόμα και για πράγματα που γνωρίζουν, σίγουρα ενδιαφέρονται να τους τα πει μία κοπέλα όχι απλά διάσημη (δεν σημαίνει κάτι αυτό φυσικά) αλλά ένας γοητευτικός άνθρωπος που γνωρίζουν, εμπιστεύονται και συνεπώς θα ήθελαν να τους πει κάποια από τα μυστικά της ομορφιάς του! Μίλησε λοιπόν η Κάτια Ζυγούλη για τα παιδιά της, τις εγκυμοσύνες, την αλλαγή στο μεταβολισμό της και πώς κατάφερε να χάσει τα κιλά.

ΚΑΤΙΑ ΖΥΓΟΥΛΗ: ΔΕΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΥΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΙ ΠΟΤΕ.

Ο κόσμος θεωρεί πως οι διάσημοι, νέοι και ωραίοι ζουν σ’ έναν ιδανικό κόσμο πνιγμένο στα ροζ συννεφάκια. Πώς είναι πραγματικά η ζωή με τα τρία σας παιδιά;
Δεν ισχύει ότι ζούμε σε συννεφάκι. Κι εγώ αντιμετωπίζω προβλήματα, όπως και κάθε γυναίκα που έρχεται πρώτη φορά σε επαφή με τη μητρότητα, την οικογένεια. Άφησα πίσω τη δουλειά μου γιατί είχα τη δυνατότητα.

Edit
Ήθελα να βιώσω να βιώσω το μεγάλωμα των παιδιών μου και δεν έχω μετανιώσει για αυτή την απόφαση. Παρόλο που είχα βοήθεια, δεν άφησα κανέναν άλλο να ασχοληθεί μαζί τους. Ήθελα να μη χάσω τίποτα από τη φροντίδα των παιδιών μου.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΣΥ Η Ο ΣΑΚΗΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΠΟΤΕ ΠΑΝΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.

Ήμουν συνεχώς εκεί, ήθελα να έχω άμεση επαφή, να ξέρω την κάθε λεπτομέρεια για το τι συμβαίνει. Ήμουν εκεί από επιλογή, το έζησα κι ακόμη το κάνω. Δεν μετανιώνω, το ζω και το χαίρομαι πάρα πολύ. Ζούμε τα παιδιά μας την κάθε στιγμή τους.

ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ;

Η παρουσία των παππούδων είναι ανεκτίμητη για τα παιδιά και φυσικά και για μας. Θυμάμαι πως κι εγώ πίστευα ότι έχω τους πιο τέλειους παππούδες του κόσμου. Άλλωστε, όταν θέλουμε να φύγουμε από το σπίτι για κάποιες μέρες είμαστε ασφαλείς όταν ξέρουμε πως οι γονείς μας είναι εκεί και τα παιδιά περνάνε τέλεια. Τα κακομαθαίνουν λίγο, αλλά τελικά τα ξαναβάζω σε τάξη. Τα παιδιά διαχωρίζουν εύκολα τα όρια των σχέσεων.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΑΠΟ ΠΡΙΝ. ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ;

Με τις εγκυμοσύνες το σώμα μου άλλαξε πολύ. Δυσκόλεψαν τα πράγματα. Οι εγκυμοσύνες επηρεάζουν το σώμα, το καταπονούν και λειτουργικά. Επιβαρύνεται π.χ. Η μέση. Μετά την τρίτη εγκυμοσύνη αναρωτήθηκα: “Πώς θέλω να κινούμαι, πώς θέλω να είμαι μεγαλώνοντας;

Η ΚΑΤΙΑ ΖΥΓΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΜΑΜΑ

Τι ποιότητα ζωής θέλω συνολικά;” Ξεκίνησα γυμναστική, είδα πολύ καλά αποτελέσματα, οπότε και εντατικοποίησα το πρόγραμμα. Παράλληλα έκανα διατροφή, πολύ προσεγμένη, και να’ μαστε! Δεν ήταν όμως έτσι πριν τα πράγματα. Πριν τα παιδιά είχα άλλο μεταβολισμό, έτρωγα ό,τι ήθελα.

Πηγή: Votre Βeaute

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ