Νέο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας αγόρασε το Netflix

Νέο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας αγόρασε το Netflix

Το Netflix απέκτησε τα δικαιώματα για το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας "Extinction" από την Universal δύο μήνες αφότου η Universal το απέσυρε από τον προγραμματισμό της.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα streaming σχεδιάζει να κυκλοφορήσει την ταινία  «Extinction» αργότερα φέτος. Η εταιρεία επιβεβαίωσε την κίνησή της στο Variety την Πέμπτη. Τέσσερις μέρες πριν άρχισε να προβάλει την επιστημονικής φαντασίας ταινία τρόμου «The Cloverfield Paradox» παραγωγής των εταιρειών Paramount Pictures και Bad Robot Productions του Τζέι Τζέι Άμπραμς, μετά την προβολή του Super Bowl, του τελικού του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Δύο εβδομάδες νωρίτερα πηγές είχαν αναφέρει ότι το Netflix θα αγόραζε τα δικαιώματα της ταινίας που τότε είχε τίτλο «God Particle» από την Paramount. Στην ταινία Extinction πρωταγωνιστούν ο Μάικλ Πένα (Ant-Man) και η Λίζι Κάπλαν «Now You See Me 2, Allied) ως σύζυγοι.

Ο χαρακτήρας του βλέπει έναν επαναλαμβανόμενο εφιάλτη, ότι χάνει την οικογένειά του κι αυτό το κακό όνειρο γίνεται πραγματικότητα, όταν στον πλανήτη εισβάλλει μια δύναμη που στρέφεται στην καταστροφή. Δίνοντας μάχη για τις ζωές τους, συνειδητοποιεί ότι έχει μια άγνωστη δύναμη για να κρατήσει την οικογένειά του ασφαλή.

Στην ταινία παίζουν επίσης οι Μάικ Κόλτερ, Λίλι Άσπελ, Έμα Μπουθ, Ίσραελ Μπρουσάρντ και Λεξ Σράπνελ. Ο Μπεν Γιανγκ σκηνοθέτησε από το σενάριο των Σπένσερ Κοέν και Μπράντλεϊ Κάλεμπ Κέιν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ