Άνοιξε το στόμα του ο πρώην άντρας της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου! «Με ζήλευε αφόρητα»

Άνοιξε το στόμα του ο πρώην άντρας της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου! «Με ζήλευε αφόρητα»

Άνοιξε το στόμα του ο πρώην άντρας της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου! «Με ζήλευε αφόρητα».

Άνοιξε το στόμα του ο πρώην άντρας της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου! «Με ζήλευε αφόρητα». Οι δύο ηθοποιοί ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης και αναφέρθηκαν στους λόγους που τους οδήγησαν στο διαζύγιό τους, τονίζοντας πως δεν το διαχειρίστηκαν πολιτισμένα. Όπως έχουμε δει, όμως, κάποιες φορές στο παρελθόν το πρώην ζευγάρι παραμένει ενωμένο για χάρη της κόρης του.

ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΧΑΝΟΣ: Η ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΜΕ ΖΗΛΕΥΕ ΑΦΟΡΗΤΑ

Πρώτος πήρε τον λόγο ο Ταξιάρχης Χάνος και είπε: «Οι σχέσεις των ανθρώπων θέλουν κόπο, δεν είναι και φωτογραφία, είναι η ζωή ολόκληρη.

Όταν επικοινωνείς και συναντιέσαι με έναν άλλον άνθρωπο, για κάποιο λόγο συμβαίνει αυτό, εάν παραμείνει στο χρόνο, κάτι σημαίνει αυτό.

Εάν είσαι αξιοπρεπής ως άνθρωπος και δεν το κάνεις για άλλους λόγους, γιατί υπάρχουν πολλοί αναξιοπρεπείς λόγοι για να είσαι με έναν άλλον άνθρωπο…

Άρα σημαίνει ότι κάτι μέσα στη ψυχή σου το έχει βαθιά ανάγκη αυτό το πράγμα. Όχι βέβαια, δεν το διαχειριστήκαμε πολιτισμένα. Με ζήλευε αφόρητα.

ΓΙΑΤΙ; ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ; ΤΟ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ».

Στη συνέχεια μίλησε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, σχολιάζοντας όσα είπε ο πρώην σύζυγός της. «Μη λες τέτοια, μη λες τέτοιες ανοησίες…», είπε γελώντας η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και συμπλήρωσε: «Για να χωρίζεις, κάποια θέματα υπάρχουν, τα οποία δεν λύνονται ούτε όταν χωρίσεις, τα κουβαλάς.

ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ, ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ ΤΙ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ».

Το πρώην ζευγάρι μιλώντας στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, αποκάλυψε τους λόγους, για τους οποίους χώρισε, ενώ καθοριστικό ρόλο για να διατηρήσουν καλές σχέσεις μέχρι και σήμερα, έπαιξε η κόρη τους.

 

Η σχέση της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με τον Δημήτρη Τσέλιο μετράει ήδη εφτά χρόνια και συγκεκριμένα από το καλοκαίρι του 2007 όταν γνωρίσθηκαν στην περιοδεία της παράστασης «Μήδεια».

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ – ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΤΗΣ- ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΖΕΥΓΑΡΙ.

Στην αρχή, η σχέση τους παρέμενε μυστική- την γνώριζε μόνο η Ζέτα Μακρυπούλια- γιατί η Ελισάβετ ήθελε να βεβαιωθεί για το πόσο θα διαρκέσει, αλλά κυρίως για το πώς θα την αποδεχθεί η 18χρονη κόρη της Μαρία.

ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΕΚΑΝΑΝ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ ΑΦΟΥ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Όμως τον τελευταίο καιρό κάτι έχει αλλάξει. Το ζευγάρι φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να κάνει ένα μικρό διάλειμμα και να επαναπροσδιορίσουν και οι δύο τη σχέση τους και τις προτεραιότητές τους.

Η περίφημη συγκατοίκηση κράτησε τρεις βδομάδες και για πολλούς αυτό στάθηκε και η αιτία για να επέλθει η κρίση αφού το ζευγάρι δοκιμάστηκε στην καθημερινότητα του.

Παρόλα αυτά πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι θα τα ξαναβρούν γιατί αυτά που τους ενώνουν είναι πολλά περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν.

ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ « Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ 40 ΚΥΜΑΤΑ.

Και με πολλά on and off. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι παλιότερα είχε χωρίσει για ένα χρόνο αλλά τελικά κατάλαβαν και οι δυο ότι η απόσταση μόνο κακό τους έκανε παρά καλό».

Προς το παρών, οι φίλοι τους έχουν πάρει ουδέτερη στάση και προσπαθούν να γεφυρώσουν το χάσμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους. Τους ευχόμαστε και αυτή την φορά να είναι μια κρίση που θα λήξει πολύ σύντομα.

Πηγή: freegossip.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ