Η Συνατσάκη γεννάει το παιδί του Μουτσινά! Πότε πήρε το ζευγάρι την απόφαση!…

Η Συνατσάκη γεννάει το παιδί του Μουτσινά! Πότε πήρε το ζευγάρι την απόφαση!…

Η Συνατσάκη γεννάει το παιδί του Μουτσινά! Πότε πήρε το ζευγάρι την απόφαση!…

Η Συνατσάκη ΓΕΝΝΑΕΙ το ΠΑΙΔΙ του Μουτσινά! Πότε πήρε το ζευγάρι την απόφαση!… Τα δύο γλυκά παιδιά της τηλεόρασης αποφάσισαν να κάνουν τη δική του οικογένεια. Η φιλία που έγινε έρωτας, δεν εξέπληξε κανέναν, από την στιγμή που και οι ίδιοι εκδήλωναν την αγάπη που έχουν ο ένας στον άλλο! Τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα, ταυτόχρονα είναι και πρωτότυπα με την έννοια ότι αυτός ο…γάμος δεν έχει ξαναγίνει στη σόου μπιζ.

Δηλαδή “γάμος” μεταξύ φίλων! Έτσι ξεκινάνε τα ειδύλλια.

Τη θέση του πήρε το “σύμφωνο συμβίωσης”! Δηλαδή, από την στιγμή που ο Νίνος Μουτσινάς υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τη Μαίρη Συνατσάκη είναι ξεκάθαρο πως έγινε για το μοναδικό λόγο που ο ίδιος μας έχει πολλέ φορές αποκαλύψει πως είναι η μεγάλη του επιθυμία: Η απόκτηση ενός παιδιού.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, Η ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ, ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ!

Το αν είναι έγκυος ήδη, φυσικά και δεν μπορούμε να το πούμε. Μπορούμε όμως να πούμε ότι ο σκοπός αυτός είναι ο κύριος για το ζευγάρι!

ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ: Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ! Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ «ΣΙΩΠΗΛΟΣ»

Με την είδηση «βόμβα» που ήρθε την Παρασκευή επέλεξε να ασχοληθεί η Έλενα Ακρίτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Εκείνη που θέλει τον Νίκο Μουτσινά και την Μαίρη Συνατσάκη να προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης.

Έτσι, η δημοσιογράφος αναδημοσίευσε την είδηση από σάιτ, το οποίο σαν σχόλιο στο Facebook έγραψε πως «η κίνηση αυτή των δύο δημοφιλών προσώπων της showbiz εγείρει ερωτήματα, αφού η φιλία τους δεν έλαβε ποτέ ερωτικές προεκτάσεις».

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ:

«Δυο ωραίοι άνθρωποι η Μαίρη Συνατσάκη και ο Νίκος Μουτσινας προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης προκειμένου να γίνουν γονείς, δίνοντας έτσι το καλό παράδειγμα και σε άλλους.

 

Πηγή: freegossip.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ