Τρόμος για τη ζωή της Κατερίνας Καραβάτου! 10η μέρα στο νοσοκομείο! Οι κρίσιμες ώρες!

Τρόμος για τη ζωή της Κατερίνας Καραβάτου! 10η μέρα στο νοσοκομείο! Οι κρίσιμες ώρες!

Τρόμος για τη ζωή της Κατερίνας Καραβάτου! 10η μέρα στο νοσοκομείο! Οι κρίσιμες ώρες!

Τρόμος για τη ζωή της Κατερίνας Καραβάτου! 10η μέρα στο νοσοκομείο! Οι κρίσιμες ώρες! Μία ακόμα ημέρα εκτός και το λατρεμένο ζευγάρι δεν αποκάλυψε τους λόγους που κρατούν στο νοσοκομείο την όμορφη παρουσιάστρια!

Για ακόμα μία ημέρα η Κατερίνα Καραβάτου απουσίαζε από τη Φωλιά των Κου Κου, ωστόσο, ο Κρατερός Κατσούλης εξήγησε ότι η κατάσταση της υγείας της συζύγου του είναι καλύτερη, αλλά όχι τόσο καλή ώστε να μπορεί να επιστρέψει στα καθήκοντά της.

«ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΔΩ.

«Αυτό είναι και πάλι σαφές, το βλέπετε όλοι, το ξέρετε όλοι. Δεν είναι ακόμα τόσο καλά ώστε να μπορεί να επιστρέψει, που πολύ θα το ήθελε. Είναι καλύτερα, αλλά δεν είναι ακόμα τόσο καλά ώστε να μπορεί να είναι εδώ», είπε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης.

«Βεβαίως και ευχόμαστε και εκείνη και όλοι μας  πολύ πολύ σύντομα να μπορεί να επιστρέψει, αλλά δεν ξέρω πότε θα είναι αυτό. Για να μη λέμε κάθε μέρα αύριο, αύριο, αύριο.

Το συντομότερο δυνατόν θα συμβεί», πρόσθεσε επίσης ο Κρατερός Κατσούλης.

Διαβάστε ακόμα τι είπε και πριν λίγες μέρες ο Κρατερός για την υγεία της Κατερίνας:Για την κατάσταση της υγείας της συζύγου του Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” ο Κρατερός Κατσούλης. Η γνωστή παρουσιάστρια της εκπομπής “Στη Φωλιά των Κου Κου” μετά από μια έντονη αδιαθεσία που ένιωσε την περασμένη Δευτέρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα.

Ο ΚΡΑΤΕΡΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ OPEN ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.

“Ευχαριστούμε πολύ. Η Κατερίνα είναι πολύ καλύτερα. Πολύ σύντομα θα είναι όλα καλά΄” είπε χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες.

ΕΓΕΙΡΕΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΟΛΥΗΜΕΡΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑΣ.

Για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα ο Κρατερός Κατσούλης καλημέρισε μόνος του τους τηλεθεατές της εκπομπής “Στην Φωλιά των ΚουΚου“, αφού η Κατερίνα Καραβάτου εξακολουθεί να βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ.

“ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΠΟΛΥ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ.

Τα πράγματα είναι καλύτερα, δεν είναι όμως τόσο καλά για να είμαστε όλοι μαζί.

Ελπίζουμε ότι σύντομα θα γίνουμε οπότε θα επιστρέψουμε στην αρχική μας δομή. Ευχαριστούμε πολύ για τα “περαστικά” και τις ευχές σας”, ήταν τα λόγια του Κρατερού Κατσούλη.

Πηγή: freegossip.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ