Η μούσα του Λάνθιμου, η δύσκολη ζωή της Άλισον Κάρει και το πορνό της Μίλα Κούνις

Η μούσα του Λάνθιμου, η δύσκολη ζωή της Άλισον Κάρει και το πορνό της Μίλα Κούνις

Μετά την οσκαρική «Ευνοούμενη» (9 υποψηφιότητες και ένα Όσκαρ Β' γυναικείου Ρόλου για την Ολίβια Κόλμαν) ο Γιώργος Λάνθιμος συμπράττει για μία ακόμα φορά με την Έμα Στόουν και ξαναδημιουργούν τον μύθο του Φρανκενστάιν, στο «Poor Things».

Λάνθιμος και Έμα Στόουν ετοιμάζουν την θηλυκή εκδοχή του Φρανκεστάιν

Σύμφωνα με ανακοίνωση της παραγωγής που κυκλοφόρησε, το πρακτορείο σεναριογράφων του Τόνι Μακναμάρα επιβεβαίωσε ότι η ταινία θα ακολουθεί σεναριακά την Έμα Στόουν ως Μπέλα Μπάξτερ, «μια ζωηρή, υπερσεξουαλική, χειραφετημένη γυναίκα, (που θα είναι) ο θηλυκός Φρανκεστάιν».

Αφού πνίγεται για να ξεφύγει από τον καταχρηστικό σύζυγό της, ο εγκέφαλος της Μπέλα αντικαθίσταται από αυτόν του αγέννητου παιδιού της.

Η περίεργη ιστορία αποτελεί έμπνευση από ένα μυθιστόρημα του Σκωτσέζου συγγραφέα Alasdair Grey, την οποία ο Λάνθιμος και ο ΜακΝαμάρα προσαρμόζουν για την Searchlight Pictures.

Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές φθινοπώρου του 2021, οπότε η πρεμιέρα υπολογίζεται το 2022.

Μαράια Κάρεϊ: Η αδελφή της κατηγορεί τη μητέρα τους για σεξουαλική κακοποίηση

Μήνυση κατά της μητέρας τους κατέθεσε η Άλισον Κάρεϊ, αδελφή της διάσημης τραγουδίστριας Μαράια Κάρεϊ, κατηγορώντας την για σεξουαλική κακοποίηση όταν ήταν παιδί, αλλά και για σατανισμό.

Σύμφωνα με το Fox News, η Άλισον ισχυρίζεται ότι υπέστη συστηματική σεξουαλική κακοποίηση από την ηλικία των 10 ετών από άγνωστους σε εκείνη άντρες, με την προτροπή της μητέρα της, Πατρίτσια Κάρεϊ, η οποία, παράλληλα, την ανάγκαζε να παρακολουθεί σατανιστικές τελετές με σεξουαλικές κακοποιήσεις ανηλίκων.

Η Άλισον Κάρεϊ είναι 57 ετών, 7 χρόνια μεγαλύτερη από τη Μαράια Κάρεϊ, ζει μια εξαθλιωμένη ζωή, έχει χάσει τα μπροστινά της δόντια από τη χρήση ναρκωτικών, είναι φορέας του Aids από το 1990, ενώ η αστυνομία τη συνέλαβε να εκδίδεται έξω από ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη. Η ίδια διαφήμιζε τον εαυτό της και τις υπηρεσίες της με τραγούδια της αδελφής της στο διαδίκτυο, ενώ το 2015 εμφανίστηκε σε βίντεο να ικετεύει την γνωστή τραγουδίστρια να τη βοηθήσει οικονομικά.

Τώρα ζητά αποζημίωση 1,25 εκατομ. δολαρίων από την αδερφή της Μαράια για πρόκληση ψυχικής οδύνης λόγω του βιβλίου που εξέδωσε η τελευταία στο οποίο παραθέτει βιώματα από την παιδική τους ηλικία.

Επικός διάλογος σε εκπομπή: Ο Άστον Κούτσερ μπέρδεψε το «Μπρίτζερτον» με ταινία πορνό

Σε τηλεοπτική εκπομπή βρέθηκαν καλεσμένοι το διάσημο ζευγάρι Άστον Κούτσερ και Μίλα Κούνις όπου μίλησαν για τη νέα σειρά που έχει ξεσηκώσει τα πλήθη «Bridgertone». Η ηθοποιός ούσα φαν της σειράς, αποκάλυψε ότι την ώρα που παρακολουθούσε ένα επεισόδιο και ενώ βρισκόταν στην κορύφωση της ερωτικής σκηνής, ο σύζυγός της και ηθοποιός Κούτσερ ξύπνησε και νόμισε ότι εκείνη έβλεπε πορνό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ