Σκανδαλιστικό Crash test! Γιώργος Λιανός : Η «πρώην» και η «νυν»! Ποια σ’ αρέσει περισσότερο;

Σκανδαλιστικό Crash test! Γιώργος Λιανός : Η «πρώην» και η «νυν»! Ποια σ’ αρέσει περισσότερο;

Σκανδαλιστικό Crash test! Γιώργος Λιανός: Η «πρώην» και η «νυν»! Ποια σ’ αρέσει περισσότερο;

Σκανδαλιστικό Crash test! Γιώργος Λιανός: Η «πρώην» και η «νυν»! Ποια σ’ αρέσει περισσότερο; Η “πρώην” γυναίκα του με τρία παιδιά, ή σύντροφος του που κυοφορεί το..τέταρτο; Γιώργος Λιανός: Ποια σ’ αρέσει περισσότερο; Η “πρώην” γυναίκα του με τρία παιδιά, ή σύντροφος του που κυοφορεί το..τέταρτο;

Οι διάσημοι έχουν όπως όλοι μας τον δικό τους τρόπο, το δικό τους στιλ. Δεν λειτουργούν όλοι το ίδιο.

Και δεν μιλάμε μόνο για τις σχέσεις τους. Πριν επεκταθούμε στις συντρόφους του ταλαντούχου παρουσιαστή, θα θυμίσουμε μια εντελώς διαφορετική στάση του σε σχέση με τον προκάτοχο του στην παρουσίαση του survivor, Σάκη Τανιμανίδη: Ο Σάκης αποσύρθηκε από την παρουσίαση του ριάλιτι, μόλις έμαθε ότι η γυναίκα του είναι έγκυος.

Αντίθετα, η είδηση της εγκυμοσύνης της νυν συντρόφου του Γιώργου Λιανού έγινε γνωστή, ενώ εκείνος ήταν ήδη στον Άγιο Δομίνικο! Οπότε ήταν πιο δύσκολο – υποθέτουμε – να πάρει την ίδια απόφαση.

Ακόμα μπορείς να πεις ότι δεν αποφάσιζε κάτω από τις ίδιες συνθήκες με τις οποίες αποφάσισε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Κανείς μας δεν θα μάθει προφανώς, αν υπήρξαν κι άλλοι λόγοι για τους οποίους ο Σάκης Τανιμανίδης, άφησε τον δρόμο ανοιχτό για τον Γιώργο!

Πάμε τώρα στο άλλο κομμάτι. Το συγκριτικό τεστ, έτσι όπως τις βλέπουμε και τις δύο πανέμορφες και εντυπωσιακές κοπέλες! Την Ανθή Ανδρικάκη και την Κωνσταντίνα Καραλέξη! Δεν μπορεί να προκύψει σε κάτι το τεστ, παρά μόνο από παράθεση φωτογραφιών και μάλιστα φωτοργαφιών των οποίων η λήψη, απέχει αρκετά χρόνια!

Φυσικά δεν γνωρίζουμε περισσότερα στοιχεία πέραν των όσων οι φωτογραφίες δίνουν και θα ήταν και λάθος, ακόμα και αν γνωρίζαμε πράγματα να παίξουν ρόλο στο…αποτέλεσμα.

Κανείς δεν μπορεί να πει πως γνωρίζει κάποιον πόσο μάλλον όταν δεν τον ξέρει προσωπικά. Αλλά ακόμα και σε μια τέτοια περίπτωση, πολλά είναι αυτά που μπορεί ν’ αγνοούμε και να μην έχουμε αντικειμενική άποψη.

Αλλά ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση, δεν έχουμε κανέναν λόγο να βαθμολογούμε ανθρώπους, πέραν από τα σημεία εκείνα που οι ίδιοι επιλέγουν να μας προβάλουν, άρα και να σχολιαστούν.

Όταν για παράδειγμα ο Γιώργος Λιανός καιη νυν συντροφος του, εμφανίστηκαν στον κοσμικό γάμο τουΓιώργου Χρανιώτη και παρέμειναν στην αχτίνα εργασίας των δημοσιογράφων φωτογράφων που τον κάλυπταν. Όταν το ζευγάρι εμφανίστηκε επίσημα δίπλα ο ένας στον άλλο και ως ζευγάρι έκαναν είσοδο στο γάμο που έβλεπαν, ήξεραν πως καλύπτεται φουλ δημσοιογραφικά, σημαίνει μόνο το ότι επέλαξαν να επισημοποιήσουν την σχέση του στην σόου μπιζ!

Φυσικά ακολούθησαν και κοινές τους φωτογραφίες που δημοσίευσε ο παρουσιαστής στα σόσιαλ!

Από τότε πέρασαν λίγα χρόνια και φτάσαμε πια στην εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Καραλέξη.

…συνεχίζεται!

Πηγή: freegossip.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ