Weeknd : Παραδίδει γεύματα στους ήρωες του κορωνοϊού

Weeknd : Παραδίδει γεύματα στους ήρωες του κορωνοϊού

Ο Weeknd παραδίδει γεύματα στους «ήρωες της πρώτης γραμμής» αντιμετώπισης του κορωνοϊού στην Τάμπα της Φλόριντα

Ο Weeknd βρίσκει χρόνο από τις πρόβες για την εμφάνισή του στο ημίχρονο του Super Bowl για να συνεισφέρει σε κάποιες σημαντικές δράσεις.

Ο καναδός σούπερ σταρ ενισχύει καταστήματα μαύρων ιδιοκτήτων και παραδίδει γεύματα στους «ήρωες της πρώτης γραμμής» στην Τάμπα της Φλόριντα.

Ο τραγουδιστής του «Save Your Tears» κατευθύνθηκε στο ιατρικό κέντρο AdventHealth Carrollwood, όπου παρέδωσε 150 γεύματα από το Mama’s Southern Soul Food.

Το εστιατόριο είναι ένα από τα πολλά μαύρων ιδιοκτητών που θα εμφανίζονται στην κορυφή της λίστας της εφαρμογής για διανομή φαγητού, Postmates τον Φεβρουάριο.

Η πρωτοβουλία, Postmates, την οποία στηρίζει ο The Weeknd, έχει στόχο σύμφωνα με το ΑΠΕ, την ενίσχυση επιχειρήσεων που πλήττονται από την πανδημία του κορονοϊού.

Το AdventHealth Carrollwood βρίσκεται πολύ κοντά στο Στάδιο Ρέιμοντ Τζέιμς, στη σκηνή του οποίου θα εμφανιστεί ο Καναδός τραγουδιστής, στο ημίχρονο του Super Bowl του 2021, του μεγάλου αγώνα για τον τελικό του πρωταθλήματος του NFL του αμερικανικού φούτμπολ, που θα πραγματοποιηθεί στην Τάμπα της Φλόριντα στις 7 Φεβρουαρίου.

Στον αγώνα θα αναμετρηθούν οι ομάδες The Kansas City Chiefs και Tampa Bay Buccaneers.

Η Τζάσμιν Σάλιβαν και Έρικ Τσερτς θα ερμηνεύσουν τον Εθνικό Ύμνο των ΗΠΑ και η H.E.R. θα τραγουδήσει το «America The Beautiful».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ