Κάνιε Γουέστ : Mάζεψε τα 500 ζευγάρια sneakers του κι έφυγε

Κάνιε Γουέστ : Mάζεψε τα 500 ζευγάρια sneakers του κι έφυγε

Ο Κάνιε Γούεστ μετακόμισε από την οικία που έμενε μαζί με την Κιμ Καρντάσιαν και τα παιδιά τους, παίρνοντας μαζί του, όχι ένα και δυο, αλλά 500 ζευγάρια sneakers

Η είδηση του επικείμενου χωρισμού της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουέστ άλλους του ξάφνιασε κι άλλους απλά τους άφησε αδιάφορους.

Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα στη σχέση του διάσημου ζευγαριού που είναι είναι παντρεμένο εδώ και έξι χρόνια και έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, δεν πήγαιναν καθόλου καλά τους τελευταίους μήνες.

Τα προβλήματα στο γάμο της τηλεπερσόνας με τον μουσικό φαίνεται να άρχισαν στα μέσα του 2020 για «διάφορους λόγους» και οι προσπάθειες που έγιναν για να σώσουν τη σχέση δεν ήταν αρκετές για να απομακρύνουν τελική από τη σκέψη τους το διαζύγιο.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Κάνιε Γουέστ έφερε πολλές φορές στα όριά της την Κιμ, ειδικά με την υποψηφιότητα του για την προεδρία των ΗΠΑ.

Υπενθυμίζεται ότι η Κιμ Καρντάσιαν είχε εμφανιστεί δακρυσμένη στο αυτοκίνητο με τον σύζυγό της, με τον οποίο είχαν μια συζήτηση για τη σχέση τους

Λίγο μετά τη συζήτηση αυτή, πήγαν οικογενειακώς στον Άγιο Δομίνικο, αλλά το ταξίδι αναψυχής φαίνεται πως δεν ήταν αρκετό για να σώσει τη σχέση τους.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, τα Χριστούγεννα για πρώτη φορά ο Γουεστ δεν δημοσίευσε φωτογραφίες με κάποιο από τα μέλη της οικογένειας Kardashian και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο.

Η τελευταία φορά που εμφανίστηκε δημόσια με την οικογένεια ήταν τον Οκτώβριο στα 40α γενέθλια της Κιμ.

Τα διεθνή ΜΜΕ έχουν «βουίξει», ενώ όπως αποκαλύπτει η Daily Mail το ζευγάρι ζει χωριστές ζωές εδώ και μερικούς μήνες.

Tην ίδια στιγμή και η Page Six αναφέρει πως «κρατούν χαμηλό προφίλ, αλλά ο γάμος τους έχει τελειώσει».

Ωστόσο, μια ακόμη κίνηση από τον Κάνιε Γουέστ φαίνεται να επιβεβαιώνει τον χωρισμό.

Το People αναφέρει πως οι δυο τους δεν έχουν πια καμία επικοινωνία, ενώ η Page Six επικαλούμενη πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρει λίγο πολύ ότι ο γνωστός ράπερ πήρε τα παπούτσια στο χέρι και έφυγε από το σπίτι.

Φυσικά, αυτό δεν είναι εφικτό, καθώς ο Κάνιε Γούεστ μετακόμισε από την οικία που έμεναν όλοι μαζί παίρνοντας, όχι ένα και δυο, αλλά 500 ζευγάρια sneakers μαζί του.
Ωστόσο, το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Κάνιε δεν έχει πάρει ακόμη όλα τα υπάρχοντά του από το σπίτι, αλλά η μεταφορά της διάσημης συλλογής του με τα sneakers δείχνει ότι το διαζύγιο είναι μάλλον οριστικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ