Το χειρότερο Zoom όλων των εποχών – Βρισιές, καζανάκια και χάος σε συνεδρίαση κοινοτικού συμβουλίου (vid)

Το χειρότερο Zoom όλων των εποχών – Βρισιές, καζανάκια και χάος σε συνεδρίαση κοινοτικού συμβουλίου (vid)

Η διαδικτυακή συνεδρίαση κοινοτικού συμβουλίου στη Βρετανία που έγινε viral.

Τον τίτλο της χειρότερης καταγεγραμμένης συνάντησης στο Zoom μέχρι σήμερα έχει κερδίσει μια διαδικτυακή συνεδρίαση του κοινοτικού συμβουλίου του Handforth στο Cheshire της Βρετανίας.

Ύβρεις μεταξύ των συμμετεχόντων, ήχοι από καζανάκια τουαλέτας, προσβολές και ανεξήγητες αναφορές στην Μπρίτνεϊ Σπίαρ είναι μερικά μόνο από τα εξωφρενικά στοιχεία του βίντεο.

Από τα πρώτα δευτερόλεπτα φαίνεται πως η συνεδρίαση δεν θα πάει καλά. Μια φωνή ακούγεται να λέει «θα ξεκινήσουμε λοιπόν;» για να ακουστεί αμέσως μετά ένα «άντε γαμ**ου» από έναν άλλο σύμβουλο.

Μέσα σε λίγα λεπτά η συνεδρίαση μετατρέπεται σε χάος με τους συμβούλους να μαλώνουν ανταλλάσσοντας κατηγορίες και ύβρεις.

Βίντεο από το μεγαλύτερο μέρος της συνάντησης διέρευσε online και έγινε γρήγορα viral ενώ το όνομα της Jackie Weaver, η οποία προσπαθούσε υπομονετικά αλλά μάταια να διατηρήσει την κουβέντα σε κόσμιο επίπεδο, έγινε trend στο Twitter.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου, ο πρόεδρος Brian Tolver υποχρεώθηκε να αποχωρήσει όταν αρνήθηκε να αναγνωρίσει τη νομιμότητα της συνάντησης.

Όπως ακούστηκε στο επίμαχο βίντεο, είπε στην Weaver, από την Ένωση Τοπικών Συμβουλίων Cheshire, να σταματήσει να μιλάει, προσθέτοντας πως «Δεν έχετε καμία εξουσία εδώ». Σε απάντηση, η Weaver απλά έβγαλε τον Tolver από την κλήση Zoom και τον τοποθέτησε σε μια εικονική αίθουσα αναμονής.

Όταν η συνάδελφος σύμβουλος Susan Moore ζήτησε ευγένεια από τους παραβρισκόμενους, όλοι ξέσπασαν σε ένα σχεδόν υστερικό γέλιο και δύο ακόμη σύμβουλοι, οι Brewerton και Burkill, απομακρύνθηκαν.

To χάος συνεχίστηκε με τη κουβέντα να πηγαίνει στο γεγονός ότι ο Tolver χρησιμοποιούσε ως όνομα χρήστη στο Zoom το «Handforth PC clerk».

Η Weaver είπε πως «Ο πρόεδρος απλώς κήρυξε τον εαυτό του «υπάλληλο» και γνωστοποίησε σε όλους την απόφαση. Δεν υπάρχει τρόπος να τον σταματήσει από το να αποκαλεί τον εαυτό του υπάλληλο. Παρακαλώ να αναφέρεστε σε μένα ως Britney Spears από τώρα και στο εξής».

Σε συνέντευξη στο BBC Radio 4’s Woman’s Hour, η Weaver φάνηκε να απολαμβάνει την νεοαποκτηθείσα φήμη της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ