Ο πρίγκιπας Χάρι μιλά για την αγάπη του για τον αθλητισμό

Ο πρίγκιπας Χάρι μιλά για την αγάπη του για τον αθλητισμό

Ο πρίγκιπας Χάρι μπορεί πλέον να μη ζει στη Μεγάλη Βρετανία, ωστόσο συμβουλεύει τους ομοεθνείς του, την περίοδο αυτή που είναι αναγκασμένοι να ζουν κλεισμένοι στα σπίτια τους, να ασχοληθούν με ένα άθλημα

Ο πρίγκιπας Χάρι μπορεί πλέον να μη ζει στη Μεγάλη Βρετανία, ωστόσο συμβουλεύει τους ομοεθνείς του, την περίοδο αυτή που είναι αναγκασμένοι να ζουν κλεισμένοι στα σπίτια τους, να ασχοληθούν με ένα άθλημα.

Ο Δούκας του Σάσεξ μίλησε σε βίντεο που ανέβηκε στο Twitter της Ένωσης Ράγκμπι, με αφορμή τη συμπλήρωση 150 χρόνων από την ίδρυση του Rugby Club της Αγγλίας.

Ο πρίγκιπας Χάρι, φορώντας μπλε σακάκι και άσπρο πουκάμισο μίλησε για το «πάθος και την απόλαυση» που προσφέρει ο αθλητισμός σε αυτές τις στιγμές «απομόνωσης».

«Η ένωση ράγκμπι έφερε χαρά σε εκατομμύρια ανθρώπους, με ομάδες γεμάτες από υπέροχους χαρακτήρες και εξαιρετικούς παίκτες», είπε.

«Σε αυτές τις στιγμές απομόνωσης, το απόλυτο πάθος και η απόλαυση που προσφέρει ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει μεγάλη παρηγοριά σε πολλούς.

Ως φανατικός θαυμαστής της Ένωσης Ράγκμπι, συμμετέχω μαζί με εκατομμύρια υποστηρικτές σε ολόκληρο τον κόσμο, γιορτάζοντας τα 150 χρόνια του Αγγλικού Ράγκμπι», είπε ο πρίγκιπας Χάρι σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ