Καταγγελία και από την Έλλη Κοκκίνου : «Μου συνέβη από μεγάλο καλλιτέχνη»

Καταγγελία και από την Έλλη Κοκκίνου : «Μου συνέβη από μεγάλο καλλιτέχνη»

Η Έλλη Κοκκίνου δεν έχει περάσει πάντα παραμυθένια με τις συνεργασίες της κατά το παρελθόν και το καταγγέλλει μέσα από συνέντευξή της.

Η όμορφη τραγουδίστρια μιλώντας στο DownTown Κύπρου, θυμήθηκε τον υπόγειο πόλεμο που της έκανε μεγάλο όνομα του ελληνικού πενταγράμμου που όμως δεν κατονόμασε.

Όταν ρωτήθηκε για το ξεκίνημα της καριέρας της στα 90s αν υπήρχαν τρικλοποδιές εκείνη απάντησε:

«Αυτά υπήρχαν, εννοείται. Δεν είναι το ίδιο όμως με τη σωματική ή λεκτική κακοποίηση. Χαμηλωμένα μικρόφωνα πάντα υπήρχαν. Και τώρα συνεχίζουν να υπάρχουν. Μου το έκαναν και εμένα και μάλιστα το υπέστην από μεγάλο καλλιτέχνη που ζήτησε να μου χαμηλώσουν το μικρόφωνο για να μην ακούγομαι.

Στενοχωριόμουν και έλεγα από μέσα μου, εσύ είσαι μεγάλος καλλιτέχνης, τι ανάγκη έχεις; Εσένα έρχονται να ακούσουν, όχι εμένα. Γιατί μου το κάνεις αυτό;

Ένιωθα να μου κόβουν τα φτερά. Δεν ήμουν ούτε η πρώτη ούτε και η τελευταία. Αλλά δεν το εισέπραξα ως βία ή ως κακοποίηση. Ήταν εμπάθεια ή ανασφάλεια του άλλου. Δεν είχα καμία δύναμη αντίδρασης. Ήμουν ανυπεράσπιστη. Πέρασαν τα χρόνια, δούλεψα πολύ, ήρθε ο καιρός μου και ξεχώρισα».

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ