«Battle of the Couples» – Το ρίσκο του Alpha με την Σταμάτη και οι «τρύπες»

«Battle of the Couples» – Το ρίσκο του Alpha με την Σταμάτη και οι «τρύπες»

Ως πρόβα για μια ευρύτερη συνεργασία την επόμενη σεζόν στον όμιλο Alpha – STAR και κατά πάσα πιθανότητα σε ζωντανή εκπομπή θεωρείται όπως μου μετέφεραν καλά πληροφορημένες πηγές η παρουσία της Σάσας Σταμάτη σε θέση love coach στο «Battle of the Couples» στον Alpha.

Ως πρόβα για μια ευρύτερη συνεργασία την επόμενη σεζόν στον όμιλο Alpha – STAR και κατά πάσα πιθανότητα σε ζωντανή εκπομπή θεωρείται όπως μου μετέφεραν καλά πληροφορημένες πηγές η παρουσία της Σάσας Σταμάτη σε θέση love coach στο «Battle of the Couples» στον Alpha.

Άλλωστε θα είναι αρκετές οι «τρύπες» όπως όλα δείχνουν στα προγράμματα των δύο καναλιών την επόμενη σεζόν.

Μετρήστε:

  • 1. «Μεσάνυχτα» της Μελέτη στο “Late Night του Alpha”, πρωινή εκπομπή του ίδιου σταθμού αλλά και απογευματινή που παρουσιάζει τώρα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ενώ το πιθανότερο είναι να αλλάξει χέρια την επόμενη σεζόν και η πρωινή ζώνη του STAR που αυτή τη στιγμή έχουν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης.

 

Οι πληροφορίες μου λένε πως σε κάθε περίπτωση η Σάσα θα αξιοποιηθεί και του χρόνου. Βέβαια επιθυμία της ίδιας όπως την είχε εκφράσει και παλαιότερα είναι το Late Night. Θα έχουμε εξελίξεις σε κάθε περίπτωση…

Πηγή: nassosblog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ