Στο Καφέ της Χαράς η κόρη των Κορινθίου-Αϊβάζη

Στο Καφέ της Χαράς η κόρη των Κορινθίου-Αϊβάζη

Στα χνάρια των ηθοποιών γονιών της και η μικρή Ισμήνη

Τα πρώτα της βήμα στον χώρο της υποκριτικής πρόκειται να κάνει η κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη, Ισμήνη μέσα από την συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, «Το καφέ της Χαράς».

Την αποκάλυψη είχε κάνει ο Χάρης Ρώμας και η Μαρία Κορινθίου: ο ρόλος της Ισμήνης στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, είναι γεγονός.
Πριν από λίγες ώρες η Μαρία Κορινθίου  δημοσίευσε ως υπερήφανη Ελληνίδα μαμά μερικά Insta stories, από τα πρώτα γυρίσματα της κόρης της.

Μάλιστα, η δημοφιλής ηθοποιός ανάρτησε και μία φωτογραφία της γλυκιάς Ισμήνης και έγραψε ένα τρυφερό μήνυμα για το ξεκίνημα της.

«Και κάπως έτσι ξεκινάμε….και δεν μπορώ να σας περιγράψω τα συναισθήματα μου. Χαρά μεγάλη που ξεκινάει σε ένα τόσο προστατευμένο περιβάλλον, με συναδέλφους που γνωρίζει και έχει συναναστραφεί από το θέατρο, σε ένα κανάλι από το οποίο ξεκίνησα και εγώ. Και φυσικά σα μανούλα, μεγάλη περηφάνια και συγκίνηση, που ακολουθεί αυτά τα βήματα, τα ίδια βήματα της μαμάς και του μπαμπά πάνω στη τέχνη αυτή. Την τέχνη της υποκριτικής που είναι τόσο μα τόσο σπουδαία! Ισμηνού μου καλή αρχή, να γίνεις σπουδαία και τρανή. Σε αγαπώ τόσο πολύ, πάντα μα πάντα δίπλα σου!».

Δείτε παρακάτω τα στιγμιότυπα από τον λογαριασμό της Μαρίας Κορινθίου:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ