Survivor : Έχετε δει τη γιατρό σύζυγο του Τριαντάφυλλου; Είναι μία κούκλα!

Survivor : Έχετε δει τη γιατρό σύζυγο του Τριαντάφυλλου; Είναι μία κούκλα!

Survivor: Μπορεί ο Τριαντάφυλλος να δίνει τον καλύτερό του εαυτό στον Άγιο Δομίνικο με τα χρώματα της Κόκκινης ομάδας, όμως πίσω στην Ελλάδα τον περιμένει η οικογένειά του, η σύζυγός του Δήμητρα Σιαμπάνη και ο γιος τους.

Ο Τριαντάφυλλος στις αρχές της παρουσίας του στο παιχνίδι, έδειχνε να μην αντέχει συναισθηματικά την έλλειψη των αγαπημένων του προσώπων. Η σύζυγος και ο γιος του, αποτελούν προτεραιότητα στη ζωή του και είναι φυσικό να του λείπουν κάθε μέρα και πιο πολύ.

Όμως, το στοίχημα που έχει βάλει με τη γυναίκα του, η οποία μάλλον το έχει χάσει αφού του είχε πει πριν φύγει ότι δεν θα άντεχε ούτε μία μέρα -και τελικά άντεξε-, αλλά και η απόφασή του να φτάσει μέχρι όσο πιο μακριά μπορεί, τον κρατά στον Άγιο Δομίνικο.

Ο τραγουδιστής, μάλιστα, τον πρώτο καιρό της παρουσίας του στην παραλία εκεί, είχε κάνει μια αφιέρωση στην οικογένειά του, αυτή τη φορά, όχι με ένα από τα τραγούδια του, αλλά με τα αρχικά γράμματα των ονομάτων τους, τα οποία χάραξε πάνω σε ένα κομμάτι ξύλου.

Με τη σύζυγό του Δήμητρα, γιατρό στο επάγγελμα, είχαν ενώσει τις ζωές τους τον Αύγουστο του 2014 στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στα Λουτρά Υπάτης, που είναι η ιδιαίτερη πατρίδα εκείνης. Δείτε ένα από τα λίγα βίντεο από την ημέρα του γάμου του ζευγαριού παρακάτω.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Νικόλα ο οποίος φυσικά είναι η μεγάλη τους αδυναμία και η απόλυτη προτεραιότητα.

Η Δήμητρα εργάζεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός ενώ η οικογένεια ζει σε ένα όμορφο σπίτι στο Πόρτο Ράφτη.

Δείτε φωτογραφίες τους:

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ