Survivor – spoiler : Αλλάζουν οι ομάδες στο νησί – Ποιοι μετακινούνται (vid)

Survivor – spoiler : Αλλάζουν οι ομάδες στο νησί – Ποιοι μετακινούνται (vid)

Πως διαμορφώνονται από εδώ και πέρα τα πράγματα στο Survivor; Ποια ομάδα έχει πλεονέκτημα;

Survivor διαρροή spoiler 12/2: Ποτέ δεν σας αφήνω έτσι. Για Survivor μιλάμε, Παρασκευή φτάσαμε, συνεπώς αρχίζουμε να έχουμε τις πρώτες πληροφορίες. Για να σας προλάβω δεν πρόκειται να γίνεται σοφότεροι με το συγκεκριμένο κείμενο. Σε ότι αφορά μπαμ spoilers τουλάχιστον. Αλλά το κατιτίς σας θα το έχετε.

Η μπλε ομάδα έχασε δύο παίκτες τις τελευταίες εβδομάδες. Τη Βαλέρια Χοψονίδου και τον Δημήτρη Μακρόπουλο. Τους δύο πιο καινούργιους δηλαδή. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι πως οι συγκεκριμένοι δύο δεν έφερναν νίκες. Κάτι που μπορείτε να διαπιστώσετε και από τα στατιστικά του Survivor και το πώς διαμορφώνονται μέχρι τώρα.

Με μια απλοϊκή σκέψη μπορούμε να πούμε πως η μπλε ομάδα δυναμώνει. Και μάλιστα για τα καλά. Σκεφτείτε πως δεν αγωνίστηκε και σε πολλά η Ανθή Σαλαγκούδη. Μόνο που αυτή τη φορά η χειρότερη παίκτρια που πέρασε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αναμένεται να θέσει βέτο και να παίξει.

Δείτε εξάλλου τι δήλωσε για το ότι δεν θέλουν οι συμπαίκτες της να αγωνίζεται

Συνεπώς. Έχουμε και λέμε. Δύο παίκτες που χάνουν, φεύγουν από την εξίσωση των μπλε. Μία που χάνει συνεχώς, μπαίνει σε αυτή των κόκκινων. Εκεί όπου η Σοφία δεν μπορεί ακόμα να αγωνιστεί. Και προσθέστε και το γεγονός πως επιστρέφει η Μαριπόζα. Διότι ότι και να λέμε οι αριθμοί μαρτυρούν πως μόνο κακή παίκτρια δεν είναι στα αγωνίσματα. Συνυπολογίστε, λέω εγώ τώρα, πως έρχονται και πολύ σοβαρές ενισχύσεις, Ειδικά για την μπλε ομάδα. Βέβαια αυτές θα προκαλέσουν μια σύγχυση, αφού πρόκειται για ερωτικό τρίγωνο με τη Μαριαλένα.

Επιστρέφει η Μαριπόζα

Ακόμα τα επεισόδια για τις ασυλίες δεν έχουμε γυριστεί. Έχουμε δρόμο μπροστά μας για κάτι οριστικό. Αλλά ποντάρω όλα μου τα χρήματα στο να κερδίσουν τουλάχιστον μία η μπλε. Μίνιμουμ…

Παρακάτω όλα όσα δεν έδειξε η κάμερα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ