Συγκλονίζει η Δήμητρα Παπαδήμα : «Ο σκηνοθέτης μου έσκισε το σορτς και τον χτύπησα» (vid)

Συγκλονίζει η Δήμητρα Παπαδήμα : «Ο σκηνοθέτης μου έσκισε το σορτς και τον χτύπησα» (vid)

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha παραχώρησε δηλώσεις η Δήμητρα Παπαδήμα για τις καταγγελίες που υπάρχουν στον χώρο του θεάματος αλλά και την κακοποίηση που υπέστη κι η ίδια.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha παραχώρησε δηλώσεις η Δήμητρα Παπαδήμα για τις καταγγελίες που υπάρχουν στον χώρο του θεάματος αλλά και την κακοποίηση που υπέστη κι η ίδια.

«Σ3ξουαλική βία από έναν νέο κι ανερχόμενο σκηνοθέτη κι ηθοποιό, όπου με παρενοχλούσε πάνω στην σκηνή την ώρα της παράστασης, όχι λεκτικά μόνο. Κάποια στιγμή φόρεσα ένα σορτς και μου το έσκισε. Το πέταξα στην μούρη του, τον χτύπησα και σηκώθηκα κι έφυγα από την παράσταση. ‘Επρεπε να τους υποστούμε στα καμαρίνια μας, στα τηλέφωνά μας, στα σπίτια μας, να υποκρινόμαστε στους άντρες μας και να μην τους λέμε τίποτα μην πάει και τον σκοτώσει.

Πιστεύω ότι τώρα πια θα είναι φοβισμένοι κι ανοίγουμε τον δρόμο για τα νέα παιδιά για να έχουν μια καλύτερη μοίρα. Όταν παίρνεις και λες θέλω δουλειά και σου λέμε ότι δεν σε παίρνει ο άλλος γιατί δεν του κάθισες και δεν σε έχει του χεριού του. Τα νέα παιδιά πρέπει να έχουν αυτοπεποίθηση, ήρθε η ώρα της αλλαγής.»

 

Πηγή: nassosblog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ