Κώστας Μαρτάκης : «Συμφωνώ με την Σμαράγδα Καρύδη – Πρέπει να σταθούμε στην ουσία»

Κώστας Μαρτάκης : «Συμφωνώ με την Σμαράγδα Καρύδη – Πρέπει να σταθούμε στην ουσία»

«Πρέπει ο κάθε κατεργάρης να πάει στον πάγκο του» είπε μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ο Κώστας Μαρτάκης μιλώντας για το πλήθος καταγγελιών στο χώρο της ελληνικής showbiz, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε σήμερα ο αγαπημένος τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης, ο οποίος μίλησε για το ξεκίνημά του, το ελληνικό #MeToo, ενώ μοιράστηκε με τους τηλεθεατές του MEGA το νέο του βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Δε μπορεί», αλλά και τα επαγγελματικά του πλάνα.

Για το ελληνικό #MeToo

Μιλώντας για το θέμα των ημερών και το ελληνικό #MeToo, ο Κώστας Μαρτάκης είπε:

«Δεν είχα περιστατικά παρενόχλησης. Δεν ξέρω γιατί. Δεν το προκαλούσα; Δεν άφηνα τα περιθώρια; Είμαι αυστηρός άνθρωπος, παρόλο που δεν φαίνεται. Είχα τύχη; Δεν ξέρω.

Επειδή γενικά κοιτάω το όμορφο και το καλό, σε αυτά προσπαθώ να στέκομαι, δεν έχω δει τέτοια περιστατικά. Τουλάχιστον όχι μπροστά μου. Έχω ακούσει διάφορα.

Χαίρομαι που υπάρχουν φωνές που δεν διστάζουν και βγαίνουν και μιλάνε. Είδα της Σμαράγδας Καρύδη το post που έλεγε να σταθούμε στην ουσία του πράγματος, και να το διορθώσουμε».

Για το πώς θα περάσει του Αγίου Βαλεντίνου

«Του Αγίου Βαλεντίνου θα έχω μάστορες στο σπίτι, αλλάζω την κουζίνα. Δεν μπορώ άλλο με την καραντίνα, έχω γκρεμίσει το σπίτι πόσες φορές! Ξεσπάω στο σπίτι, ξεσπάω και στη γυμναστική.

Είναι η δεύτερη φορά που φτιάχνω το σπίτι. Βρήκα χρόνο να ετοιμάσω και τραγούδι. Η αγάπη για τη μουσική και η δημιουργικότητα δεν σταματά από την πανδημία. Είναι ο λόγος ύπαρξής μου η μουσική. Είμαι 15 χρόνια στο χώρο. Δεν μετάνιωσα ποτέ που πήγα στο Dream Show», είπε ο Κώστας Μαρτάκης.

Για το Dream Show και τα talent show

«Εμείς στο Dream Show αν και είμασταν εσώκλειστοι, υπήρχε ένα 24ωρο live, αλλά πιο πολύ έδειχναν την προετοιμασία μας για το live και τις πρόβες που κάναμε.

Ντρεπόμουν να πάω στην τηλεόραση, αλλά ήρθαν οι συνθήκες έτσι, πήγα στη θέση κάποιου άλλου που δεν ήθελε να πάει. Πήγα εκεί για να μάθω, όχι για να γίνω γνωστός, δεν με ενδιέφερε αυτό.

Γενικά έχω πραγματοποιήσει πολλά όνειρα που είχα από μικρός, και έχω και πολλά ακόμα. Πίστευα και πιστεύω ότι θα έχω αρκετή συνέχεια ακόμα. Αγαπώ πολύ αυτό που κάνω και δουλεύω πολύ. Αυτά τα συστατικά μπορούν να σε κρατήσουν, να μην είσαι κάτι εφήμερο, αλλά κάτι που έχει μέλλον», συνέχισε ο ίδιος.

Για την επιστροφή του στην τηλεόραση

«Αγαπώ πολύ την τηλεόραση. Θα ξανάκανα πρωϊνό. Προέρχομαι από την τηλεόραση. Έχω κάνει πολλά στην τηλεόραση, και ως διαγωνιζόμενος και ως συμπαρουσιαστής, και σε τηλεπαιχνίδι. Γενικά είμαι άνθρωπος ανοιχτός, και ποτέ δεν λέω ποτέ», είπε για το αν θα ξαναέκανε τηλεόραση.

«Είχα κάποιες ανεπίσημες προτάσεις. Survivor δεν θα πήγαινα ποτέ. Δεν μπορώ να με φανταστώ σε αυτά τα παιχνίδια. Είμαι οξύθυμος και ειδικά αν πεινάω δεν ξέρω τι θα μου βγει προς τα έξω», είπε ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφορικά με τις προτάσεις που δέχτηκε φέτος.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια, ο Κώστας Μαρτάκης ανέφερε:

«Είμαι 36 ετών. Η οικογένεια την έχω σκεφτεί και από πολύ μικρή ηλικία. Αλλά δεν μου αρέσει να κάνω πράγματα χωρίς να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Είμαι ένας άνθρωπος που θα το σκεφτεί αρκετά.

Αγαπώ πολύ τα παιδιά, αλλά δεν είναι τσάντες που τις παίρνεις και όταν τις βαρεθείς τις παρατάς. Είμαι ακόμα σε αρκετά δημιουργικά χρόνια, και τα παιδιά είναι full time δουλειά.

Θέλω κάποια στιγμή να κάνω. Και νομίζω θα είμαι καλός μπαμπάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ