Χάρης Ρώμας για καταγγελίες : Εγώ το τέρας δεν το φοβάμαι (pic)

Χάρης Ρώμας για καταγγελίες : Εγώ το τέρας δεν το φοβάμαι (pic)

Στο Ελληνικό ME TOO των τελευταίων ημερών ξεκίνησε μια λυτρωτική προσπάθεια να σπάσει το απόστημα κάθε είδους παρενόχλησης και κατάχρησης εξουσίας, αναφέρει ο Χάρης Ρώμας.

Ξεσπά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο ηθοποιός Χάρης Ρώμας, με αφορμή δημοσίευμα που υποστήριζε ότι σύντομα θα δεχτεί καταγγελίες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο ηθοποιός απεικονίζεται μαζί με ένα μικρό παιδί.

Η φωτογραφία με την οποία τεκμηριώνει την δήθεν αποκάλυψη και τις δήθεν καταγγελίες που δήθεν θα γίνουν εναντίον μου, είναι αναρτημένη στη σελίδα μου στο fb εδώ και δύο χρόνια και με απεικονίζει να κρατώ αγκαλιά τον λατρεμένο μικρούλη. Ποιος είναι αυτός; Είναι το ανηψάκι και βαφτιστήρι της πιο στενής μου συνεργάτιδας, εδώ και τριάντα χρόνια, της Άννας Χατζησοφιά. Την φωτογραφία τράβηξε η μητέρα του μικρού σε οικογενειακό τραπέζι.

Ερωτώ το μεγάλο κομμάτι των «υγειών» Ελλήνων πολιτών: Στο Ελληνικό ME TOO των τελευταίων ημερών ξεκίνησε μια λυτρωτική προσπάθεια να σπάσει το απόστημα κάθε είδους παρενόχλησης και κατάχρησης εξουσίας. Το μεγάλο απόστημα της ρυπαρογραφίας ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ;

Εγώ το τέρας δεν το φοβάμαι!

Δείτε την ανάρτηση του ηθοποιού

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ