Τζούλια Νόβα : «Μου είπε «ίσως να βρεις και έναν χορηγό έτσι ώστε να πάρεις δικιά σου εκπομπή»»

Τζούλια Νόβα : «Μου είπε «ίσως να βρεις και έναν χορηγό έτσι ώστε να πάρεις δικιά σου εκπομπή»»

Η Τζούλια Νόβα αποκάλυψε ότι δέχτηκε, όχι μόνο λεκτική βία, αλλά δύο φορές σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο του θεάματος.

«Ναι, μου έχει τύχει δύο φορές σεξουαλική παρενόχληση. Η μία φορά ήταν διακριτική, ενώ στην άλλη περίπτωση μου είπε “για να κάνεις κάτι σε αυτή την δουλειά, για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά, δυστυχώς πρέπει να κάνεις και κάποια πράγματα”. Μου είπε “ίσως να βρεις και έναν χορηγό, ο οποίος να σε χρηματοδοτήσει, έτσι ώστε να πάρεις δικιά σου εκπομπή, αλλιώς καμία δεν παίρνει εκπομπή”» τόνισε η Τζούλια Νόβα στη Σάσα Σταμάτη και το Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά.

Και υπογράμμισε η καλλονή ότι σε έναν εργασιακό χώρο, επειδή ήταν η πιο μικρή, της φέρονταν και της μιλούσαν με άσχημο τρόπο.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Είχα περίεργες συμπεριφορές από ανθρώπους σε συνθήκες εργασίας. Δεχόμουν κατά κάποιον τρόπο ψυχολογικό πόλεμο. Όποτε συνέβαινε κάτι, έριχναν όλες τις ευθύνες σε εμένα. Ήμουν η μικρότερη στο περιβάλλον εκείνο. Όταν υπήρχαν καθυστερήσεις, μου μιλούσαν σε πολύ υψηλούς τόνους και μου έλεγαν “μη ξαναγίνει”, αλλά μου το έλεγαν με άσχημο τρόπο και φωνές. Με ουρλιαχτά, μου φώναζαν.

Στην αρχή ήμουν διστακτική να φωνάξω κι εγώ, γιατί δεν μου αρέσουν οι εντάσεις. Προσπαθούσα να τους εξηγήσω ότι είμαι συνεπής. Στη συνέχεια, δεν άντεξα και εγώ και άρχισα να μιλάω πιο άσχημα και μετά σταμάτησαν. Δυστυχώς, στον χώρο μας, για να μπορείς να έχεις μια ωραία συνεργασία, πρέπει με τον τρόπο σου να επιβληθείς. Αν δείξεις πιο αδύναμος, δυστυχώς σε καβαλάνε».

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ