Φώτης Σπύρος : Τι αποκάλυψε για το σίριαλ «Δύο Ξένοι» και τα χαστούκια από την Άβα Γαλανοπούλου (vids)

Φώτης Σπύρος : Τι αποκάλυψε για το σίριαλ «Δύο Ξένοι» και τα χαστούκια από την Άβα Γαλανοπούλου (vids)

Στην εκπομπή Pop Up και τον Ιορδάνη Παπακυριακού έδωσε συνέντευξη ο ηθοποιός Φώτης Σπύρος, ο οποίος μίλησε για την χρυσή εποχή της τηλεόρασης και για τα χαστούκια που έτρωγε στη σειρά «Δύο Ξένοι» από την Άβα Γαλανοπούλου

Στην εκπομπή Pop Up και τον Ιορδάνη Παπακυριακού έδωσε συνέντευξη ο ηθοποιός Φώτης Σπύρος, ο οποίος μίλησε για την χρυσή εποχή της τηλεόρασης και για τα χαστούκια που έτρωγε στη σειρά «Δύο Ξένοι» από την Άβα Γαλανοπούλου.

Τα ρεαλιστικά χαστούκια

«Φοβερή περίπτωση οι Δύο Ξένοι. Όταν μπαίναμε να κάνουμε τη σειρά δεν ξέραμε ότι γράφουμε ιστορία. Μηχανευόμασταν με την Άβα διάφορες εκδοχές μας για να μπορέσουμε να υπάρχουμε στους Δύο Ξένους. Τα χαστούκια που έφαγα από την Άβα ήταν πιο αληθινά και από τα αληθινά», είπε αρχικά ο Φώτης Σπύρος.

Ο Φώτης Σπύρος πρόσθεσε: «Η Άβα προσπαθούσε να μη με πονέσει. Την παρακαλούσα να με χαστουκίσει μια φορά κανονικά για να τελειώνουμε. Έχω πληγωθεί στη δουλειά, αλλά το διαχειρίστηκα. Έβγαλα πάρα πολλά χρήματα από την τηλεόραση, περισσότερα και από τους πρωταγωνιστές».

Δείτε τι είπε

Η σειρά που ξεχώρισε για το σενάριο της, βασισμένο στο χιούμορ και στα πικάντικα σχόλια, χαρακτηριστικά γνωρίσματα των σεναριογράφων προβάλλεται καθημερινά στις 14:00 στην συχνότητα του MEGA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ