Κατερίνα Διδασκάλου : «Έχω ζήσει το μένος για κυριαρχία και εξουσία«

Κατερίνα Διδασκάλου : «Έχω ζήσει το μένος για κυριαρχία και εξουσία«

Η Κατερίνα Διδασκάλου, βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας (15/2) στο «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για όλους και για όλα.

Η αγαπημένη ηθοποιός που υποδύεται τη Μυρσίνη στις «Άγριες Μέλισσες» πήρε θέση για τις πρόσφατες καταγγελίες στον χώρο της υποκριτικής και αναφέρθηκε στις δικές της δυσάρεστες εμπειρίες.

«Ό,τι μου συνέβη το έχω τακτοποιήσει και το έχω πει εκεί που πρέπει. Αυτό το έχω κάνει. Έχω ζήσει τραγικές στιγμές. Έχω ζήσει το μένος για κυριαρχία και εξουσία. Το να χρησιμοποιείς την εξουσία με αυτόν τον τρόπο, εγώ πιστεύω πως σε κάνει υπάνθρωπο. Μπράβο στους ανθρώπους που τα λένε αυτά. Εγώ τους θαυμάζω.

Σε όλες τις περιπτώσεις φταίει ο πιο δυνατός. Αν έρθει ένα 25χρονο παιδί και σου πει είμαι ερωτευμένος μαζί σας, είμαι τρελαμένος. Είσαι ηλίθιος τουλάχιστον αν το πιστέψεις αυτό. Ένα 20χρονο παιδί δεν ξέρει τι του γίνεται… Μου έχει συμβεί αυτό και του είπα φέρε το μονόλογό σου και αν αξίζεις θα πω μια καλή κουβέντα για σένα. Του έπεσε το σαγόνι. Κάνανε πολύ καλά που μίλησαν. Όταν είσαι 20-25 χρονών λες «ποιος θα με πιστέψει εμένα;» Προσευχήθηκα πολύ να μην έχω κοντά μου τέτοιους ανθρώπους. Ήρθε ο καιρός να τους βάλουμε στην άκρη κάποιους ανθρώπους», είπε, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Διδασκάλου.

Πηγή: newsbomb.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ