Τι λέει ο Περικλής Λιανός για τη σκηνή βιασμού στο «Καφέ της Χαράς»

Τι λέει ο Περικλής Λιανός για τη σκηνή βιασμού στο «Καφέ της Χαράς»

Ακόμα ένας ηθοποιός μπαίνει στην συζήτηση των ημερών για αντισυναδελφικότητα, βία και κακοποίηση.

Ο Περικλής Λιανός μίλησε πριν από μερικές ημέρες στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε”.  Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 “Το καφέ της Χαράς” αναφέρθηκε στην κομμένη σκηνή της σειράς εκφράζοντας τη διαφωνία του με την απόφαση του καναλιού, ενώ λόγο έκανε και για αντισυναδελφικές συμπεριφορές που έχει συναντήσει στην πορεία του ως ηθοποιού.

“Τα γυρίσματα συνεχίζονται με πολλή χαρά. Ναι, αυτά εμείς τα γυρίσαμε τον Οκτώβριο, υπήρχε λοιπόν μια σκηνή που ο Ιάσονας κυνηγούσε να βιάσει τη Βάλια Δεν πιστεύω ότι έπρεπε να κοπεί από τη στιγμή που γράφτηκε, που υπήρχε μια έγκριση. Δεν έπρεπε να κοπεί χωρίς να έχει δώσει την έγκριση ο Χάρης και η Άννα” είπε ο ηθοποιός και συνέχισε,

Σε σχέση με το ξέσπασμα του ελληνικού MeToo, ο Περικλής Λιανός σχολίασε:

«Δεν έπεσα από τα σύννεφα καθόλου, τα ξέραμε και από αυτά που ξέραμε ένα 5% έχει βγει. Υπάρχουν κι άλλα πρόσωπα που φέρονται άσχημα. Την εμπειρία του Απόστολου Καμιτσάκη την ήξερα όπως και για πολλά παιδιά με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, είχα παίξει και σε σήριαλ μαζί του… Το ήξερα.

Τι τρέλα κι αυτή να καλείς τα παιδιά και να τους λες αυτό. Εγώ γύριζα μια ταινία μικρού μήκους και μου λέγανε τα παιδιά ότι πήγαν εκεί και τους ζήτησε αυτό. Τους έλεγα “παιδιά πού πάτε;” Eιχα πάει με έναν θίασο να παίξουμε και στο θίασο που προηγείτο ο πρωταγωνιστής είχε πάρει το ταμείο και είχε φύγει γιατί του χρωστούσαν χρήματα. Δεν σκέφτηκε ότι οι συνάδελφοί του δεν είχαν χρήματα να πληρώσουν το ξενοδοχείο και το φαγητό τους. Τέτοιος εγωισμός, και είναι από τα πρόσωπα που βλέπουμε, αυτό έγινε το 2014»

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ