Αυτό το γεύμα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι αιτία χωρισμού

Αυτό το γεύμα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι αιτία χωρισμού

Πώς θα αντιδρούσατε αν σας το προσέφερε το άλλο σας μισό;

Ανάμεσα στις αμέτρητες κοινότητες που έχουν δημιουργηθεί στο παγκόσμιο internet, δεν λείπουν και εκείνες που ασχολούνται με το φαγητό.

Μία από αυτές, η Rate My Plate (Βαθμολογήστε το Πιάτο Μου), φιλοξένησε αυτές τις ημέρες στον λογαριασμό της στο Twitter ένα πραγματικά… πρωτότυπο πιάτο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Πρόκειται για το πιάτο που πρόσφερε στο ταίρι του ο Μάικλ Χ., ο οποίος «κατάφερε» να συνδυάσει, μάλλον όχι και τόσο επιτυχημένα, στο ίδιο πιάτο, γαρίδες, πατάτες τηγανιτές, κεφτεδάκια, σάλτσα και… «λίγο τυρί».

Φυσικά, η εικόνα με το όχι και τόσο δελεαστικό πιάτο δεν έμεινε ασχολίαστη, με χρήστες του Twitter να κατακεραυνώνουν τον δημιουργικό Μάικλ.

Άλλοι του έγραψαν ότι έχασαν για πάντα την όρεξή τους. Άλλοι σημείωσαν ότι δεν μπορεί παρά να ήταν μεθυσμένος. Κάποιοι ανέφεραν ότι πρόκειται για τον ευκολότερο τρόπο να μείνει single ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Και, βέβαια, δεν έλειψαν και εκείνοι που θεωρούν ότι ο αγαπητός Μάικλ δεν πρέπει να επιδιώξει να μαγειρέψει ποτέ ξανά.

Από την πλευρά μας, δεν έχουμε μάθει αν ο Μάικλ είναι όντως πλέον διαθέσιμος -αν και ομολογουμένως το μαγειρικό του ταλέντο δεν θα μας έκανε να τον διεκδικήσουμε κιόλας.

Εσείς θα χωρίζατε για ένα τέτοιο πιάτο ή απλώς… θα εκτιμούσατε την προσπάθεια;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ