Εμετικό πρωτοσέλιδο με πεζοδρομιακές εκφράσεις κατά του Νίκου Μουτσινά

Εμετικό πρωτοσέλιδο με πεζοδρομιακές εκφράσεις κατά του Νίκου Μουτσινά

Ποια εφημερίδα επιλέγει να πλήξει με άθλιους χαρακτηρισμούς τον Νίκο Μουτσινά;

Εκτός ελέγχου είναι πλέον η κατάσταση με τη στοχοποίηση ανθρώπων της τηλεόρασης και του θεάτρου, αλλά και τη χρησιμοποίηση ιδιαίτερα προσβλητικών χαρακτηρισμών για την προσωπική τους ζωή.

Γιατί μπορεί ο φάκελος με τα σεξουαλικά σκάνδαλα και πιθανές περιπτώσεις βιασμών ή παιδεραστίας να έχει ανοίξει και να υπάρχει και παρέμβαση εισαγγελέα, δεν είναι δυνατόν, όμως, να εμφανίζονται κάποιοι κήνσορες της ηθικής χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα αγοραίους χαρακτηρισμούς.

Η εφημερίδα «Μακελειό» και η διεύθυνσή της, αποφάσισαν να «πουλήσουν» την κλειδαρότρυπα, όπως πουλούσαν στο παρελθόν εθνικοφροσύνη με τη στήριξη της Χρυσής Αυγής, ή δημοσιεύοντας αστείες θεωρίες συνωμοσίας για τον κοροναϊό ή τα εμβόλια.

Τώρα σειρά παίρνουν γνωστοί ηθοποιοί, σκηνοθέτες και παρουσιαστές που καθημερινά γίνονται πρωτοσέλιδα που κάνουν αίσθηση με τις πεζοδρομιακές εκφράσεις.

Σειρά πήρε την Πέμπτη ο Νίκος Μουτσινάς ο οποίος χαρακτηρίζεται με άθλιο τρόπο από την εφημερίδα ως «φαλακρή μαντάμ» και του ασκείται κριτική γιατί θέλει να γεννήσει παιδί.

Μιλά η εφημερίδα για σκοτεινό και ύποπτο βίο του Μουτσινά ενώ γίνοναι αναφορές στο… «αδερφάτο της πρόστυχης τηλεόρασης που απαιτεί δικαιώματα».

Ο Μουτσινάς στοχοποείται διότι έγινε πριν από μερικές ημέρες γνωστό ότι με την Μαίρη Συνατσάκη πήραν την απόφαση να γεννήσουν ένα παιδί.  Ο Νίνος Μουτσινάς υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τη Μαίρη Συνατσάκη και η γνωστή παρουσιάστρια θα φέρει στον κόσμο σε λίγο καιρό ένα παιδί.

Σε κάποιους δεν άρεσε αυτή η κίνηση, πολλοί όμως επικρότησαν την απόφαση των δύο γλυκών παιδιών της ελληνικής τηλεόρασης να μεγαλώσουν ένα παιδί.

Αυτοί οι «κάποιοι» που δεν είδαν με καλό μάτι την υπογραφή συμφώνου συμβίωσης και τη γέννηση ενός παιδιού ήταν τουλάχιστον πιο διακριτικοί στην κριτική τους, σε αντίθεση με το «Μακελειό» που προβαίνει σε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς που σίγουρα θα σηκώσουν θύελλα διαμαρτυριών.

Αλλωστε, ένα πρωτοσέλιδο πρόσφατο με τη φωτογραφία του ηθοποιού Χάρη Ρώμα να κρατά ένα μικρό παιδί στην αγκαλιά και να έχει τίτλο «Χάρης Β-ρώμας – Ασελγεί σε ανήλικα», προκάλεσε την αντίδρασή του.

Σχολιάζοντας δημοσίευμα που δείχνει τον ίδιο αγκαλιά με ένα παιδί, με αφορμή και το κίνημα #MeToo, ο γνωστός ηθοποιός είπε ότι «εννοείται ότι όταν είδα το πρωτοσέλιδο, σοκαρίστηκα. Αυτό κράτησε πολύ λίγο, γιατί δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να μου προσάψει κανείς. Ό,τι έχω κάνει ήταν ηθικά και κοινωνικά αποδεκτό. Θα ακολουθήσω κάθε νόμιμη διαδικασία. Έχω πάρει πάνω από 1000 μηνύματα που μου λένε να μη δίνω σημασία σε αυτόν που τα έγραψε όλα αυτά για εμένα. Το ότι με έμπλεξαν με την παιδοφιλία που συγχέεται με κάποιον άλλον, με κάνει να κινηθώ νομικά. Είναι πρόστυχο, σιχαμερό και χυδαίο αυτό που συνέβη.Το παιδί ήταν το βαφτιστήρι μου. Είναι εγκληματική ενέργεια αυτό που γίνεται. Η πολιτεία με κάθε τρόπο πρέπει να σταματήσει αυτού του είδους τη δημοσιογραφία. Οι “Ράδιο Αρβύλα” θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους πως η αναπαραγωγή αυτού του δημοσιεύματος δεν είναι γραφική. Δεν θα το αποδεχτώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ