Εξελίξεις : Αγαπήθηκαν ξανά Λιάγκας και Σκορδά;

Εξελίξεις : Αγαπήθηκαν ξανά Λιάγκας και Σκορδά;

Οι χαμηλές πτήσεις στον… ουρανό της τηλεθέασης ή κάτι άλλο; Άγνωστο. Όπως και να έχει; Καταγράφεται ως γεγονός.

Τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που από τη μια παρουσιάζουν την Φαίη Σκορδά χωρισμένη από τον σύντροφο της Νίκο Ηλιόπουλο και που από την άλλη θέλουν τον Γιώργο Λιάγκα να ψάχνει την επανένωση μαζί της. Για το καλό της οικογένειας.

«Ο “πρώην’ είναι και και σαν… αιώνιος “νυν”. Πόσο μάλλον όταν έχετε και παιδιά μαζί. Πάντα θα συνυπάρχει και πάντα θα υπάρχει ως… διεκδικητής! Εκτός εξαιρέσεων βέβαια» αναφέρουν τα ρεπορτάζ. Και προσθέτουν « Το φλερτ Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά όλους αυτούς τους τελευταίους μήνες είχε και συνέπειες πολυμετωπικές. Οι συνέπειες ξέρετε, δεν είναι πάντα κάτι αρνητικό. Μπορεί αν είναι κάτι εντελώς θετικό. Στην προκειμένη περίπτωση, οι εξελίξεις αυτής της ενδεχόμενης συνεργασίας στο πρωινό Αντέννα, για κάποιον ήταν θετικές, για κάποιον όχι και τόσο και για κάποιον …δεν ξέρουμε, δεν ρωτήσαμε τη Φαίη για να σας πούμε. Δηλαδή, δεν ξέρουμε αν ήταν έτοιμη να χωρίσει με το Νίκο Ηλιόπουλου τώρα! Δεν ξέρουμε αν ήταν μπερδεμένη ή όχι! Πάντως η στενή επαφή με τον Γιώργο, έφερε την έντονη τριβή με τον Νίκο Ηλιόπουλο! Εκεί που φαίνονταν ότι η Φαίη πηγαίνει απευθείας για δεύτερο γάμο, ειδικά μετά τα όσα είπε στην συνέντευξη με τον Χατζηνικολάου, πλέον τίποτα δεν παραπέμπει σε μια τέτοια εξέλιξη. Άλλαξε το σκηνικό».

Κερασάκι στην τούρτα: «Η Φαίη είναι και πάλι μόνη! Η είδηση ομως δεν θεωρείται πως είναι σημερινή..Πάνε ήδη μήνες που έχει να εμφανιστεί ο αγαπημένος της Φαίης Σκορδά, αλλά αυτό δεν αποτελεί τον λόγο που προωθεί την είδηση πως δεν είναι πια ζευγάρι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ