Η Δανδουλάκη θα «κάψει» τον Φιλιππίδη με την κατάθεσή της;

Η Δανδουλάκη θα «κάψει» τον Φιλιππίδη με την κατάθεσή της;

Θυμίζουμε ότι η Κάτια Δανδουλάκη ήταν η θιασάρχης όταν ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορήθηκε από την Λένα Δροσάκη, που συμμετείχε στην ίδια παράσταση, για σεξουαλική παρενόχληση.

Εντός των ημέρων η ηθοποιός η Κάτια Δανδουλάκη έχει ετοιμάσει τη χειρόγραφη κατάθεσή της, την οποία πρόκειται να αποστείλει στο πειθαρχικό του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα στην εκπομπή «Πρωινό».

Θυμίζουμε ότι η Κάτια Δανδουλάκη ήταν η θιασάρχης όταν ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορήθηκε από την Λένα Δροσάκη, που συμμετείχε στην ίδια παράσταση, για σεξουαλική παρενόχληση. «Σέβομαι τη σοβαρότητα του θέματος. Αυτή τη στιγμή οφείλουν να μείνουν αποκλειστικά και μόνο οι εμπλεκόμενοι και οι δικηγόροι τους. Ο εκβιασμός οποιασδήποτε μορφής δεν επιτρέπεται να γίνεται ανεκτός και να δικαιολογείται σε καμία κοινωνία.

Δηλώνω τον απεριόριστο θαυμασμό, την εκτίμηση και τη συμπαράστασή μου στα θύματα, που στην ουσία είναι ήρωες μια επιβεβαιωμένης κάθαρσης. Ο χώρος του θεάτρου είναι ο καθρέφτης της ζωής μας και η ζωή είναι ιερή» είχε αναφέρει πριν από λίγες ημέρες μέσω μιας επιστολής όπου είχε γράψει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ