Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος : Ζευγάρι και στην τηλεόραση;

Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος : Ζευγάρι και στην τηλεόραση;

Πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρη Σουλτάτο να έχουν έχουν πει το μεγάλο «ναι» για τηλεοπτική συνεργασία.

Δεν είναι δύσκολο να διαπιστώσει κανείς το νέο trend στην ελληνική τηλεόραση: Zευγάρια που ξεχωρίζουν στα social media δέχονται προτάσεις από κανάλια για να κάνουν μαζί εκπομπή.

Ένα από αυτά τα δημοφιλή ζευγάρια είναι και η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, καθώς πληθαίνουν οι φήμες που τους θέλουν να έχουν δεχτεί τηλεοπτική πρόταση για μαγειρική εκπομπή.

H διάσημη ηθοποιός και ο γνωστός σεφ από τότε που παντρεύτηκαν το 2019 έχουν μπει στην ατζέντα καναλιών και δη της πρωινής αλλά και της μεσημεριανής ψυχαγωγικής ζώνης.

Ένα από τα ιδιωτικά κανάλια όπως είναι γνωστό είχε κάνει και σχετική πρόταση στην ηθοποιό, αλλά οι φήμες λένε ότι η συμφωνία τους δεν προχώρησε για οικονομικούς λόγους.

Ωστόσο, το σενάριο να δούμε τη Βάσω Λασκαράκη στο ρόλο της παρουσιάστριας και τον άνδρα της στην κουζίνα να φτιάχνει νοστιμιές έχει και πάλι ζωντανέψει.

Αρκετά είναι τα κανάλια που έχουν προσεγγίσει το ζευγάρι για να κάνουν από μαγειρική εκπομπή, μέχρι και πρωινό και μεσημεριανό μαγκαζίνο.

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της άφησε ανοιχτό το παράθυρο λέγοντας:

«Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Ωστόσο, μας το έχουν προτείνει, δεν είναι πως δεν μας το έχουν προτείνει για μια κοινή τηλεοπτική εκπομπή με τον σύζυγό μου. Απλά, εντάξει, αυτά τα πράγματα θέλουν μια σκέψη. Δεν λέω “όχι” προς το παρόν, απλά όλα θέλουν την ώρα, τον χρόνο τους, την κατάλληλη στιγμή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ