Είπε την πρώην του «ηλίθια» και εκείνη… τον κατήγγειλε στο FBI

Είπε την πρώην του «ηλίθια» και εκείνη… τον κατήγγειλε στο FBI

Ο άνδρας φέρεται να συμμετείχε στην εισβολή στο Καπιτώλιο.

Ένας άνδρας από την Πενσιλβάνια που φέρεται να συμμετείχε στην εισβολή στο Καπιτώλιο, βρέθηκε αντιμέτωπος με το FBΙ με τον πιο αναπάντεχο τρόπο.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας αποκάλεσε την πρώην σύντροφό του «ηλίθια» σε μηνύματα που είχαν ανταλλάξει την ώρα της εισβολής, με αποτέλεσμα εκείνη… να τον καταδώσει.

Ο Ρίτσαρντ Μιτσέτι είναι το τελευταίο μέχρι στιγμής άτομο που αντιμετωπίζει ποινική δίωξη για τη φερόμενη συμμετοχή του στην εισβολή που στοίχισε τη ζωή ενός αστυνομικού και οδήγησε σε πολλαπλούς τραυματισμούς.

Μέχρι στιγμής, περισσότερα από 200 άτομα αντιμετωπίζουν κατηγορίες που σχετίζονται με τη συγκεκριμένη ημέρα.

Το ένταλμα σύλληψης, που βρίσκεται στη διάθεση του PEOPLE δεν αναφέρει την ηλικία του Μιτσέτι, όμως υποστηρίζει ότι την ώρα της εισβολής, ο άνδρας τσακωνόταν με την πρώην σύντροφό του μέσω μηνυμάτων.

Ο καβγάς ξεκίνησε αφού της έστειλε φωτογραφίες και βίντεο από την εισβολή, επιμένοντας ότι είχε υπάρξει νοθεία στις εκλογές.

«Αν δεν βλέπεις ότι έχει γίνει νοθεία, είσαι ηλίθια», φέρεται να της είπε ο Μιτσέτι.

Την επόμενη μέρα, η πρώην του τον κατέδωσε στις αρχές.

Όπως αναφέρεται στο ένταλμα, οι πράκτορες του FBI έχουν ταυτοποιήσει τον Μιτσέτι σε φωτογραφίες τόσο εκτός όσο και εντός του Καπιτωλίου.

Μάλιστα, ο Μιτσέτι φέρεται να καυχήθηκε σε μήνυμα γράφοντας: «Εισβάλαμε στο κτίριο, μας απέτρεψαν με σπρέι και δακρυγόνα και σφαίρες χρώματος».

«Μας είπαν ότι έχουν κάνει νοθεία και ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, εσύ τι πιστεύεις ότι έπρεπε να κάνουμε;», φέρεται να έγραψε σε άλλο μήνυμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ