Μαρία Ηλιάκη : Η τρυφερή ανάρτηση που «έλιωσε» το Instagram (pics)

Μαρία Ηλιάκη : Η τρυφερή ανάρτηση που «έλιωσε» το Instagram (pics)

Η Μαρία Ηλιάκη ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της από τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη.

Η Μαρία Ηλιάκη βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, καθώς είναι έγκυος και σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μαμά.

Με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram, η Μαρία Ηλιάκη ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου αποκάλυψε ότι διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και σε μερικούς μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτα της με τον Στέλιο Μανουσάκη.

«Είναι τόσα πολλά ….διαφορετικά και πρωτόγνωρα αυτά που αισθάνομαι και βιώνω αυτούς τους μήνες που ο,τι και και να γράψω δε θα μπορέσει να τα περιγράψει…Ένα μεγάλο “Σ´αγαπω” στον άνθρωπο μου και ένα “Ευχαριστω” στη ζωή που είναι τόσο όμορφη…», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρία Ηλιάκη, ανακοινώνοντας τα χαρμόσυνα νέα της εγκυμοσύνης της .

Η γνωστή παρουσιάστρια ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της από τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη.

Η Μαρία Ηλιάκη το τελευταίο διάστημα μένει στην Ελβετία, όπου ζει και εργάζεται ο αγαπημένος της και περνάει μαζί του όμορφες και μοναδικές στιγμές.

Μάλιστα, η ίδια ως λάτρης των social media και μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους, διάφορες στιγμές τόσο από την επαγγελματική όσο και από την προσωπική της ζωή.

Αυτή τη φορά, η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία με τον Στέλιο Μανουσάκη.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Μαρία έβαλε δύο καρδιές και έγραψε: «You and me».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Μαρία Ηλιάκη στο Instagram:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ