Σάλος με 44χρονη μητέρα τριών παιδιών : Απέβαλλαν τα παιδιά της από το σχολείο λόγω αποκαλυπτικών φωτογραφιών (pics)

Σάλος με 44χρονη μητέρα τριών παιδιών : Απέβαλλαν τα παιδιά της από το σχολείο λόγω αποκαλυπτικών φωτογραφιών (pics)

Θύμα bullying από συντηρητικά μέλη!

Μια 44χρονη μητέρα τριών παιδιών, η οποία πουλάει αποκαλυπτικές φωτογραφίες και βίντεο της με τη σύμφωνη γνώμη (ενίοτε και τη συμμετοχή) του συζύγου της δηλώνει ότι έπεσε θύμα bullying. Επίσης, μια 33χρονη πρώην δασκάλα άλλαξε καριέρα και «μαθητεύει» με το κορμί της.

Σύμφωνα με την Κρίσταλ Τζάκσον (που είναι γνωστή ως «Τίφανι Ποιντέξτερ» ή «Κυρία Ποιντέξτερ») από τότε που έγινε γνωστή η μυστική της καριέρα μερικούς μήνες πριν, γονείς των συμμαθητών των παιδιών της έχουν εξαπολύσει έναν άγριο πόλεμο εναντίον της, τυπώνοντας το ακατάλληλο υλικό και διακινώντας το στην κοινότητα, σε μια προσπάθεια να στιγματιστεί η ίδια και η οικογένειά της.

Οι «διώκτες» της έφτασαν μάλιστα και στο σημείο να τυπώσουν αποκαλυπτικές φωτογραφίες της, να τις βάλουν σε ένα φάκελο και να τις στείλουν στη διευθύντρια του καθολικού δημοτικού σχολείου όπου φοιτούν τα τρία της παιδιά, ζητώντας να αποβληθούν.

Αν και αρχικά η διευθύντρια ήθελε να κρατήσει ουδέτερη στάση, φαίνεται πως η πίεση που δέχθηκε από συντηρητικούς γονείς και η δημοσιότητα που έλαβε η υπόθεση (αφού η 44χρονη έχει μιλήσει σε πολλά τοπικά ΜΜΕ για τον «πόλεμο» που δέχεται) είχαν ως αποτέλεσμα να υποκύψει σε αιτήματα μελών της κοινότητας και να αποβάλει τα τρία μικρά παιδιά από το σχολείο.

Το τοπικό κανάλι CBS 13 του Σακραμέντο δημοσιεύει το email που εστάλη από τη διεύθυνση του σχολείου στην οικογένεια Τζάκσον, όπου αναφέρεται ότι «η επιδίωξη από μεριάς σας της δημόσιας αντιπαράθεσης προκειμένου να προωθήσετε τη σελίδα σας με περιεχόμενο που απευθύνεται σε ενήλικες, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις αξίες που θέλουμε να μεταλαμπαδεύσουμε στους μαθητές μας».

Η 44χρονη δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει την επικερδή της καριέρα, που της αποφέρει – σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ίδια – περίπου 150.000 δολάρια τον μήνα. Όπως είπε στο CBS 13, μετά την άδικη απόφαση του Sacred Heart Parish School αναζητά άλλο καθολικό σχολείο για να στείλει τα παιδιά της, ωστόσο ανησυχεί μήπως η επισκοπή έχει βάλει πλέον το όνομα της οικογένειας στη «μαύρη λίστα».

Μιλώντας στο τοπικό δίκτυο, η 44χρονη εξήγησε πως γεννήθηκε η καριέρα της ως «Κυρία Ποιντέξτερ» πριν από έναν περίπου χρόνο. Σύμφωνα με την ίδια, όλα ξεκίνησαν όταν η ίδια και ο άντρας της θέλησαν να «ζωντανέψουν» λιγάκι τη σχέση τους, ποστάροντας κάποιες τολμηρές φωτογραφίες τους στο Reddit.

Η ανάρτησή τους είχε πολύ θετική ανταπόκριση και κάποιος τους ρώτησε «γιατί δεν κάνετε ένα προφίλ στο OnlyFans;». Έναν χρόνο αργότερα, κάτι που ξεκίνησε ως κρυφό χόμπι εξελίχθηκε σε άκρως επικερδή καριέρα για την 44χρονη γυναίκα, που πλασάρει το look της «σέξι soccer mom» με μεγάλη επιτυχία.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ