Έλενα Παπαρίζου : «Με κάθε τραγούδι μου «διηγούμαι» μια ιστορία»

Έλενα Παπαρίζου : «Με κάθε τραγούδι μου «διηγούμαι» μια ιστορία»

Η Έλενα Παπαρίζου έχει ιδιαίτερη σχέση με κάθε της τραγούδι αφού, όπως δηλώνει, με κάθε ένα «διηγείται μια ιστορία» - είτε με πιο... παιχνιδιάρικο τρόπο είτε με έναν πιο συναισθηματικό.

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε για τη σχέση που έχει με τη μουσική και πώς εκφράζεται με κάθε τραγούδι που ερμηνεύει, επισημαίνοντας στη συνέντευξή της στο «Πρώτο Θέμα» ότι «διηγείται μια ιστορία επί σκηνής».

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, συγκεκριμένα, ανέφερε: «Κάθε τραγούδι σε κάνει να μπαίνεις σε έναν ρόλο. Διηγείται μια ιστορία. Αλλιώς θα τραγουδήσω το «Gigolo» που είναι παιχνιδιάρικο και αλλιώς θα νιώσω όταν πω το «Αγκάλιασέ με». Νιώθω πάνω στη σκηνή λες κι έχω ζήσει όλες τις ιστορίες των κομματιών μου. Το νέο μου κομμάτι, «Αν με δεις να κλαίω», μιλάει για μια γυναίκα που αγάπησε με τόση δύναμη και πόνεσε. Είναι πεπεισμένη ότι δεν πρόκειται να ξαναγαπήσει πραγματικά. Πότε έκλαψα τελευταία φορά; Δεν θυμάμαι. Δεν κλαίω συχνά τον τελευταίο καιρό. Α, θυμήθηκα πότε συνέβη. Λίγο πριν ξεκινήσει η περιοδεία με τη Δέσποινα Βανδή, το καλοκαίρι. Ξέσπασα σε κλάματα επειδή πιέστηκα με τη δουλειά. Ένιωθα ότι δεν θα βρω χρόνο να καταφέρω τα πάντα και θύμωσα με τον εαυτό μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ