Αποκάλυψη σοκ από την Πέμη Ζούνη : «Έχω υπάρξει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης» (vid)

Αποκάλυψη σοκ από την Πέμη Ζούνη : «Έχω υπάρξει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης» (vid)

«Αυτά που μαθαίνουμε οι περισσότεροι δεν τα γνωρίζαμε».

Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με τις καταγγελίες που γίνονται στον καλλιτεχνικό χώρο όπου όλο και περισσότεροι ηθοποιοί μιλούν για όσα έχουν περάσει στο παρελθόν.

Σημειώνεται ότι ο Μάριος Αθανασίου σε συνέντευξη του μίλησε για τις καταγγελίες που υπάρχουν αλλά και γενικά για τον χώρο του θεάτρου.

Συγκεκριμένα η Πέμη Ζούνη έδωσε συνέντευξη στην ΕΡΤ όπου και αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στο παρελθόν.

Μεγάλη αποκάλυψη.

Καταγγελίες: Η σοκαριστική αποκάλυψη της Πέμη Ζούνη

Ειδικότερα αν και όπως ομολόγησε η Πέμη Ζούνη, είναι τυχερή και δεν έχει κακές εμπειρίες από την μεγάλη της πορεία στο θέατρο, εντούτοις υπήρξε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Συνέβη πριν να ξεκινήσω το θέατρο σε πολύ τρυφερή ηλικία. Αντέδρασα και το θέμα τέλειωσε εκεί» αποκάλυψε, μιλώντας στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Συνδέσεις». Η Πέμη Ζούνη υποστήριξε πάντως ότι τέτοια περιστατικά δεν συμβαίνουν μόνο στο θέατρο, αλλά παντού για αυτό και οι γονείς πρέπει να θωρακίζουν τις προσωπικότητες των παιδιών τους.

Όσο για τα παιδιά που ξεκινούν τώρα να ασχολούνται με το θέατρο συμβούλεψε ότι πρέπει να είναι δυνατά και να μην παρασύρονται από τα φώτα του θεάματος. Σε ό,τι αφορά τις υποθέσεις κακοποίησης και σεξουαλικής παρενόχλησης που συγκλονίζουν τις τελευταίες εβδομάδες το πανελλήνιο, η Πέμη Ζούνη ανέφερε ότι «άλλο θέμα είναι να είναι κάποιος κακότροπος ή εξουσιαστικός, αυτό το αντιμετωπίζεις ανάλογα με το χαρακτήρα σου», είπε και πρόσθεσε «αυτό από τη διαστροφή ή την αρρώστια έχει μεγάλη διαφορά. Αυτά που μαθαίνουμε οι περισσότεροι δεν τα γνωρίζαμε».

«Καταλύτης για όλα είναι ο σεβασμός. Επιλύει όλα τα ζητήματα, αλλά που να βρεθεί», δήλωσε.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ