Συγκινεί ο Μουζουράκης : «Με στιγμάτισε μια εμπειρία στα 14 μου» (vid)

Συγκινεί ο Μουζουράκης : «Με στιγμάτισε μια εμπειρία στα 14 μου» (vid)

Μια εμπειρία που όπως είπε, «τον στιγμάτισε στα 14 του» και την οποία μέχρι τα 23 δεν είχε εξομολογηθεί πουθενά αποκάλυψε ο Πάνος Μουζουράκης.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (1/3) ο Πάνος Μουζουράκης μιλώντας μεταξύ άλλων για την πορεία του στη μουσική, τα παιδικά του χρόνια κι άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Σε ηλικία 8 ετών, η ζωή του Πάνου Μουζουράκη άλλαξε εξ ολοκλήρου, καθώς από τη συνήθεια του σπιτιού σε μια πόλη κοντά στη Ζυρίχη, βρέθηκε σε ένα διαμέρισμα στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης, μη ξέροντας ποια ομάδα να υποστηρίξει και έχοντας για φίλους τα δυο του αδέρφια.

Στα 14 του είχε μια κακή εμπειρία, την οποία μέχρι τα 23 δεν είχε εξομολογηθεί πουθενά.

Με φόντο τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος ανηλίκων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε:

«Φοβάμαι πάρα πολύ να σηκώσω το δάχτυλο και να δείξω κάποιον, χωρίς να ξέρω όλα τα στοιχεία. Ξέρω ότι πρέπει να μιλήσουμε και να στηρίξουμε. Έχω περάσει κι εγώ από παρόμοια φάση.

Υπάρχει πολύ κόσμος που έχει ζήσει κάτι τέτοιο. Δεν γίνεται μόνο στο χώρο του θεάτρου».

Μιλάμε για το θείο, μιλάμε για τον οικογενειακό φίλο, για τον μπάρμπα στο καφενείο που με έβαλε σε ένα αμάξι και με πήγε σε ένα δάσος».

Ο ίδιος, στη συνέχεια, πρόσθεσε:

«Με στιγμάτισε μια τέτοια εμπειρία στα 14 μου και δεν το είχα πει σε κανέναν μέχρι τα 23 μου. Και καταλαβαίνω πως είναι να αισθάνεσαι τις ενοχές. Με φίλους μου που έχω μιλήσει το έχουν πάθει κι εκείνοι, εκτός χώρου. Τα όπλα, τα ναρκωτικά και η παιδεραστία είναι οι μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο τραγουδιστής μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και τον πατέρα του, λέγοντας:

«Στα 14, ο μπαμπάς μου με έπιασε να καπνίζω και έβαλε τον μεγάλο μου αδελφό, τον Μανώλη, και με πήρε υπό την προστασία του ο μεγάλος, αλλά μου άρεσε γιατί κάναμε παρέα.

Για τον πατέρα μου έγραψα το μισό τραγούδι στο αεροπλάνο, όταν έμαθα ότι αρρώστησε, και το άλλο μισό στο νοσοκομείο. Ήμασταν όλοι μαζεμένοι πάνω από το κρεβάτι του και μας είπε «είμαι πλήρης, μπορώ να φύγω» και μας είπε να προχωράμε μπροστά. Την ημέρα που με πήρε ο αδελφός μου και μου είπε ότι ο μπαμπάς «έφυγε», ένιωσα από πίσω μου ένα χάδι στην πλάτη και νόμισα ότι με χάιδευε η Μαρία και εκείνη κοιμόταν. Το άγγιγμα ήταν τόσο αληθινό και ένιωσα ότι μου έστελνε ο μπαμπάς μου το σημάδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ