Αυτές είναι οι παράξενες φοβίες των Ελλήνων σταρ

Αυτές είναι οι παράξενες φοβίες των Ελλήνων σταρ

Διάσημα πρόσωπα της εγχώριας σόουμπιζ, και όχι μόνο, με δυναμικές προσωπικότητες και επιτυχημένες καριέρες λυγίζουν μπροστά στις μεγάλες τους φοβίες.

Έντομα, κλειστοί χώροι, μικρόβια, αλλά και κάποια παιδικά απωθημένα προκαλούν φόβο και μερικές φορές μπορεί να γίνουν χειρότερος εφιάλτης. Διάσημα πρόσωπα της εγχώριας σόουμπιζ, και όχι μόνο, με δυναμικές προσωπικότητες και επιτυχημένες καριέρες λυγίζουν μπροστά στις μεγάλες τους φοβίες.
Ένας πολύ κοινός φόβος των διάσημων φίλων μας είναι τα αεροπλάνα. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετά από μια άσχημη πτήση που είχε καθώς πήγαινε στη Σλοβενία του δημιουργήθηκε φοβία. Ο διάσημος τραγουδιστής καθώς κατάγεται από την Κύπρο και επιθυμεί να πηγαίνει συχνά προσπαθεί να αντιμετωπίσει το φόβο του.

Ένα κοινό φόβο με πολλούς ανθρώπους έχει η Ελένη Μενεγάκη. Φοβάται υπερβολικά τις κατσαρίδες. Μάλιστα, πριν ξεκινήσει η εκπομπή της κάθε χρόνο έκανε απολύμανση στο καμαρίνι της όσο και σε όλους τους χώρους του γραφείου του στούντιο. Την ίδια φοβία έχει και η μαμά της Ελένης.

Ο επόμενος διάσημος φίλος μας δεν έχει ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά 7 φοβίες. Πρόκειται για τον Γούντι Άλεν, ο οποίος έχει κλειστοφοβία, αγοραφοβία, φοβάται σε τραγικό βαθμό τα έντομα, τα σκυλιά, τον καρκίνο και τρέμει όπως χαρακτηριστικά λέει ο ίδιος το φυστικοβούτυρο.

Να περάσουμε τώρα στην οικογένεια που κάνουν τη ζωή τους ριάλιτι σόου. Δεν είναι άλλη από την οικογένεια Καρντάσιαν. Από τις διάσημες κόρες χωρίσουμε την Κλόη η οποία έχει μια πολύ παράξενη φοβία. Φοβάται τους ομφαλούς. Δεν αντέχει και δεν μπορεί καθόλου να γυρίζει και να βλέπει τον ομφαλό της. Μάλιστα όταν κάνει μπάνιο φοράει ειδικά γάντια για να μπορέσει να πλυθεί. Στην εγκυμοσύνη της όταν είχε μάθει πως ο ομφαλός της θα πεταχτεί έξω είχε πάθει μανία και συζητούσε συνέχεια για αυτό. Σκέψεις και σχόλια δικά σας.

Η επόμενη φοβία αφορά στην αγαπημένη μας Αντέλ. Η διάσημη τραγουδίστρια όταν ήταν μικρή περπατούσε στο δρόμο και έτρωγε αμέριμνη το παγωτό της. Τότε ένας γλάρος της επιτέθηκε, της άρπαξε το παγωτό από το χέρι και της άφησε ένα σημάδι στον ώμο που φέρει μέχρι και σήμερα. Από εκείνη την ημέρα και μετά η Αντέλ φοβάται ότι τίποτε πετάει κοντά σε παραλία.

Να γυρίσουμε στην Ελλάδα τώρα και στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία πάσχει από πουλοφοβία. Φοβάται υπερβολικά τα πτηνά ενώ ανατριχιάζει και με τα πούπουλα.

Τέλος, η Τέιλορ Σουίφτ φοβάται τους αχινούς καθώς τους βλέπει σαν χειροβομβίδες έτοιμες να εκραγούν με σκοπό να αιχμαλωτίσουν τους ανθρώπους. Η Τάιρα Μπανκς φοβάται τα δελφίνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ