Τα αστρολογικά tips της ημέρας (15/2)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας (15/2)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας, για να μπορέσετε να ενημερωθείτε σχετικά με το τι σας περιμένει σήμερα και πώς να αντιμετωπίσετε τις διάφορες καταστάσεις.

Δείτε τα σημερινά αστρολογικά tips για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ή θα δεις μόνο αυτούς/ες που εσύ θες και θα περάσεις τη μέρα μαζί τους ή να σε αφήσουν στην ησυχία σου. Τόσο απλά είναι τα πράγματα σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αν ξεκινήσεις με την πρώτη στραβή σήμερα (ασυνεννοησία ή ένταση στο σπίτι) νʼ αναρωτιέσαι, πως είναι δυνατό αυτά που θες πιο πολύ – δηλαδή ηρεμία, επικοινωνία, αρμονία – να μην έρχονται φυσικά αλλά μετά από πολύ κόπο, θα την κάψεις την μέρα. Εργασιοθεραπεία άμεσα!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ίσως κατά τη διάρκεια της ημέρας γίνει τόσο δύσκολο να βάλεις χαλινάρι στις σκέψεις σου που θα σε πιάσει πονοκέφαλος. Ίσως αρχίσεις να πνίγεσαι σε ενδεχόμενα, σκέψεις για το μέλλον, παράπονα για το παρελθόν. Ίσως πρέπει να σταματήσω να γράφω γιατί θα με διαολοστείλεις και ένα δίκιο θα το έχεις… Καλή δύναμη! Ciao!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αν είσαι ελεύθερος/η και πολιορκείσαι από ή πολιορκείς κάποιον/α, τότε κινδυνεύεις να παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου. Και όλοι ξέρουμε που σε οδηγεί αυτό συνήθως (Μην ανησυχείς ο αστρολόγος θα είναι εδώ να σε παρηγορήσει αν στραβώσει το πράγμα)… Για όλους τους άλλους Καρκίνους, ας μην συζητήσουμε την τσαντίλα σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αν σου πω πως θα περάσουν αρκετές μέρες μέχρι την επόμενη φορά που θα νιώσεις αποπροσανατολισμένος/η στην προσωπική σου ζωή και που θα μπλέκεις την φοβία με τη λαχτάρα και την παράλυση με την ηδονή, θα δείξεις σήμερα υπομονή και θα συγκρατήσεις τα νεύρα σου; Ε καλέ μου/καλή μου Λέοντα;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Δεν υπάρχει ίσως χειρότερο αίσθημα για έναν/μια Παρθένο από το να νιώθει πως εργάζεται με παραδειγματική συνέπεια και πάθος αλλά να βλέπει πως η δουλειά του/της τυγχάνει ελάχιστης αναγνώρισης. Και μέρες σαν τη σημερινή, αυτό το αίσθημα εγκλωβισμού παραλύει κάθε εγκεφαλική σου λειτουργία…

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

«Και τι πάει να πει δηλαδή, κύριε Αστρολόγε μου, πως δεν πρέπει να ασχολούμαι με το παρελθόν, πρέπει να κοιτάζω μπροστά, ο έρωτας δεν είναι το παν κτλ. Δικαίωμα μου να κάνω ότι θέλω, να θυμώνω, να τσαντίζομαι, να θέλω το κεφάλι του/της στο πιάτο!». Όπου «αστρολόγος» μπορείς να βάλεις «φίλε, ψυχολόγε, αδερφέ, κολλητέ»…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ακόμη κι αν η πρώτη λέξη που θα ʽρθει στο μυαλό σου σήμερα όταν αντικρίσεις τον/την προϊστάμενο σου είναι «Αϊ σιχτίρ», καλείσαι όχι μόνο να συγκρατηθείς αλλά και να υποδυθείς τον/την χαρούμενο/η υπάλληλο. Όχι, δεν το κάνεις για τα μούτρα του/της αλλά για να του/της δείξεις πως δεν μπορεί να σʼ επηρεάσει τόσο όσο νομίζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τελευταία γίνεται όλο και πιο δύσκολο να βρεις πράγματα που σε συναρπάζουν, προορισμούς που να σε εξιτάρουν ή θεάματα που να σε ικανοποιούν. Μήπως επιβάλλεται μια αλλαγή παρέας; Μήπως κόλλησες στα όρια της ανίας με μερικούς/ες;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Κάθε καινούργια γνωριμία (και κάθε σχέση για να λέμε την αλήθεια) μοιάζει πάντα σαν η αρχή μιας πορείας προς το σκοτάδι. Όχι, δεν εννοώ του/της Άλλου/ης. Εννοώ το δικό σου σκοτάδι, τις δικές γοητευτικές αδυναμίες, τους διαδρόμους του μυαλού σου που η λαχταρά και η τρομάρα περπατάνε χέρι χέρι. Αν είσαι σε σχέση (ή αν μόλις βγαίνεις από μια) αρχίζεις και καταλαβαίνεις πως, τη λάμα που σε πλήγωσε, εσύ την έδωσες σε λάθος χέρι. Όμως εσύ κρατάς και το ιώδιο για την πληγή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Άλλες μέρες αισθάνεσαι πως έχεις τόση δύναμη στα χέρια σου που μπορείς μονοκοντυλιά να σβήσεις το παρελθόν σου και να αλλάξεις τη ζωή σου σε χρόνο dt. Κι άλλες, σαν τη σημερινή, που αισθάνεσαι πως κάθε στιγμή που αναπνέεις απορρίπτεις άπειρα ενδεχόμενα και μαζί όλες τις διαφορετικές ζωές που θα μπορούσες να ζήσεις αν μπορούσες να επιλέξεις τι σου αρέσει τελικά να κάνεις. Ρίξʼ το στην τέχνη αν σε βοηθάει, που λέει κι ένας φίλος σ’ αυτές τις περιπτώσεις…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα φρόντισε να οριοθετήσεις το χώρο σου και κράτα αποστάσεις από συναδέλφους ή/και συγγενείς, γιατί όποιος/α σε φέρει εκτός εαυτού πρόκειται να αντιμετωπίσει ένα λευκό καρχαρία απέναντι του/της, αντί για το γοητευτικό χρυσόψαρο που υποδύεσαι κάθε μέρα. Λένε πως αν φέρεις έναν/μια Ιχθύ εκτός εαυτού τρομάζει και ο Θεός. Δεν θέλω να το δω (ξανά…).
πηγή: stardome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ