«Και άλλο lockdown; Ε, όχι…» : Ποιος γνωστός ηθοποιός ξέσπασε εναντίον των μέτρων;

«Και άλλο lockdown; Ε, όχι…» : Ποιος γνωστός ηθοποιός ξέσπασε εναντίον των μέτρων;

Με τα κρούσματα να συνεχίζουν να αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς, ίσως δεν είναι η καλύτερη στιγμή για τέτοιες αναρτήσεις.

Η ανακοίνωση των νέων περιοριστικών μέτρων χθες το απόγευμα σίγουρα δεν ήταν ευχάριστη για κανέναν, οι περισσότεροι όμως σφίξαμε τα δόντια για να κάνουμε λίγη ακόμη υπομονή και να βοηθήσουμε να αποσυμφορηθεί η πίεση που δέχεται το σύστημα υγείας μας.

Όχι, όμως, και ο Γιώργος Βάλαρης, ο οποίος προχώρησε σε μια ανάρτηση που διχάζει.

Γιατί μπορεί η κούραση και οι επαγγελματικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, όπως και ο υπόλοιπος καλλιτεχνικός χώρος να είναι κατανοητές, όμως μια τέτοια δημόσια τοποθέτηση από ένα γνωστό πρόσωπο, μπορεί να αποβεί επικίνδυνη.

Και αυτό γιατί ο ηθοποιός παρέλειψε να αναφέρει τι θα θεωρούσε σωστό ως λύση στην κατάσταση που βρισκόμαστε.

Κι έτσι, ενώ μπορεί να μην είναι γενικώς και αορίστως κατά των μέτρων, από την ανάρτησή του είναι εύκολο να πιστέψει κανείς ότι αντιτίθεται πλήρως στις προσπάθειες περιορισμού της πανδημίας.

Δείτε την ανάρτηση:

«Και άλλο lockdown; E, όχι ας αντιδράσει κάποιος στον παραλογισμό επιτέλους! Καταστρεφόμαστε μήπως ή κάνω λάθος; Τα έχετε όλοι λυμένα τα προβλήματα σας, ή μόνο εγώ είμαι ο άνεργος καλλιτέχνης και επαγγελματίας;».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ