Ζημιές από την πώληση ακίνητων για τον Μπον Τζόβι

Ζημιές από την πώληση ακίνητων για τον Μπον Τζόβι

Ο Τζον Μπον Τζόβι, τραγουδιστής και επικεφαλής του ροκ συγκροτήματος Bon Jovi είναι γνωστός για τις επιτυχίες του, αλλά αυτή τη φορά γνώρισε την αποτυχία. Ο σούπερ σταρ της ροκ πούλησε κατοικίες στο Γουέστ Βίλατζ έναντι 15 εκατομμυρίων δολαρίων σε τιμή χαμηλότερη κατά 2,25 εκατ. δολάρια από την αρχική ζητούμενη τιμή. Όπως ανέφεραν πηγές, ο […]

Ο Τζον Μπον Τζόβι, τραγουδιστής και επικεφαλής του ροκ συγκροτήματος Bon Jovi είναι γνωστός για τις επιτυχίες του, αλλά αυτή τη φορά γνώρισε την αποτυχία.

Ο σούπερ σταρ της ροκ πούλησε κατοικίες στο Γουέστ Βίλατζ έναντι 15 εκατομμυρίων δολαρίων σε τιμή χαμηλότερη κατά 2,25 εκατ. δολάρια από την αρχική ζητούμενη τιμή.

Όπως ανέφεραν πηγές, ο τραγουδιστής του «Livin on a Prayer» αγόρασε τις μεζονέτες σε συγκρότημα κατοικιών στην οδό Charles St., στο οποίο μένουν διασημότητες, όπως το μοντέλο και ηθοποιός, Ιρίνα Σάικ και ο ηθοποιός Μπεν Στίλερ, το 2015 έναντι 12,95 εκατομμυρίων δολαρίων και πραγματοποίησε «εκτεταμένη ανακαίνιση».

Ο ρόκερ αποφάσισε να πουλήσει τις δύο μεζονέτες 375 τμ – που διαθέτουν τέσσερα υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια, θέα στον ποταμό Χάντσον και στο Μανχάταν έναντι 17,25 εκατομμύρια δολάρια τον Ιούνιο.

Ο Μπον Τζόβι ήθελε να φύγει από το συγκρότημα κατοικιών, καθώς αγόρασε μία πολύ πιο κομψή κατοικία στο Γκρίνγουιτς Λέιν στο Γουέστ Βίλατζ καταβάλλοντας 19 εκατομμύρια δολάρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ