«Καλοί μου άνθρωποι» : Συγκίνησε ο Λευτέρης Ελευθερίου ως Θανάσης Βέγγος (vid)

«Καλοί μου άνθρωποι» : Συγκίνησε ο Λευτέρης Ελευθερίου ως Θανάσης Βέγγος (vid)

Ο φόρος τιμής στον Θανάση Βέγγο και τα δάκρυα του Λευτέρη Ελευθερίου.

Βαθιά συγκίνηση προκάλεσε ο Λευτέρης Ελευθερίου, όταν επί σκηνής υποδύθηκε τον Θανάση Βέγγο στην ταινία «Πάρε Κόσμε» όπου είχε πει τη θρυλική ατάκα «καλοί μου άνθρωποι».

Ο Λευτέρης Ελευθερίου ενσάρκωσε τον αείμνηστο ηθοποιό με πολύ ταλέντο και φυσικά μεγάλη αγάπη, γεγονός που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τους κριτές οι οποίοι είχαν μόνο τα καλύτερα λόγια να πουν.

Τα εγκώμια των κριτών και η συγκίνηση του Λευτέρη Ελευθερίου

«Εξαιρετική η κραυγή σου στο τέλος» σχολίασε η Κατερίνα Παπουτσάκη για την αξέχαστη ατάκη. Πρόσθεσε πως αν ζούσε ο Θανάσης Βέγγος, θα ένιωθε περήφανος αν το έβλεπε αυτό.

«Με συγκλόνισε ότι σε είδα σαν έναν σπουδαίο μαέστρο που πήρε ένα σπουδαίο έργο και το τίμησε» είπε ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος παρακολουθούσε αποσβολωμένος την εμφάνιση του ηθοπιού.

Μάλιστα, ο Κωστής Μαραβέγιας στάθηκε και στο ήθος και την καλοσύνη που έχει από τη φύση του ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο οποίος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μετά από όλα αυτά τα τρυφερά λόγια που άκουσε για τον χαρακτήρα και το ταλέντο του.

Ο ηθοποιός μάλιστα αποκάλυψε ότι θυμάται ότι στα παιδικά του χρόνια υποδυόταν τον Θανάση Βέγγο και ο πατέρας του, γεγονός που έτσι και αλλιώς έκανε πολύ οικεία για τον ίδιο τη συγκεκριμένη μίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ