Πάνος Καλλίδης : Ο στυλίστας του ρίχνει φως στο μυστήριο – Γνωριζόταν με τον Σάκη πριν το Survivor;

Πάνος Καλλίδης : Ο στυλίστας του ρίχνει φως στο μυστήριο – Γνωριζόταν με τον Σάκη πριν το Survivor;

Ο στυλίστας του γνωστού τραγουδιστή, Παναγιώτης Τσατσάκης, έλυσε όλες τις απορίες μας για τη σχέση των δύο ανδρών

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου εμφανίστηκε ο στυλίστας του Πάνου Καλλίδη, Παναγιώτης Τσατσάκης, για να λύσει μια απορία που… μας αφορά όλους: Ψώνιζε ο γνωστός τραγουδιστής πριν το Survivor από το μαγαζί του Σάκη; Και γνωριζόντουσαν οι δύο άνδρες;

Όπως ξεκαθάρισε ο Παναγιώτης Τσατσάκης, οι δυο παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης μπορεί να μην γνωρίζονταν πριν τον Άγιο Δομίνικο, όμως ο Καλλίδης πράγματι είχε φορέσει ρούχα από το κατάστημα του Σάκη – χωρίς, όμως, να μπορεί κανείς να τον χαρακτηρίσει και τακτικό πελάτη.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Τσατσάκης δήλωσε:

«Όχι αυτό δεν ισχύει ποτέ. όχι, απλά όταν έχουμε ένα concept, εγώ που είμαι ο στυλίστας του παίρνω κάποια ρούχα. Έτυχε σε ένα clip που είχαμε να πάρω από το συγκεκριμένο μαγαζί. Ο Πάνος είπε ότι σε ένα clip είχε φορέσει ρούχα του».

Ουσιαστικά, δηλαδή, όταν ο Καλλίδης έφτασε στην παραλία του Survivor, είπε στον Σάκη ότι ο στυλίστας του έτυχε να έχει πάρει κάποια κομμάτια του.

Επιπλέον, αν και ο Καλλίδης δεν γνωριζόταν τον Σάκη, γνωρίζεται με τον Πάνο, μέσω της συζύγου του, όπως εξήγησε ο στυλίστας του.

Επίσης, ο Παναγιώτης Τσατσάκης τόνισε ότι ο Καλλίδης «είναι ακριβώς αυτό που βγάζει, είναι ακριβώς αυτός ο άνθρωπος, αληθινός».

Δείτε ολόκληρο το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ