Η νέα αποκάλυψη Μουτσινά – Συνατσάκη! (vid)

Η νέα αποκάλυψη Μουτσινά – Συνατσάκη! (vid)

Συνέβη και αυτό ανάμεσα στον Νίκο Μουτσινά και την Μαίρη Συνατσάκη.

Το ζευγάρι της χρονιάς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Μουτσινάς και Συναντάκη μονοπωλούν το ενδιαφέρον της επικαιρότητας μετά το σύμφωνο συμβίωσης κα βεβαίως μετά τα χαρμόσυνα νέα για την εγκυμοσύνη της Μαίρης.

Πόσο ρόδινα όμως είναι τα πράγματα στο ζευγάρι; Δεν θα είναι και πάντα μέσα στα μέλια… Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψαν τον μοναδικό τσακωμό που είχαν! Καλεσμένος στο «AFTER DARK» ήταν ο Μουτσινάς και στην παρέα προστέθηκε και η Συνατσάκη με την κουβέντα να πηγαίνει στον ένα και μοναδικό καβγά που έχουν κάνει!

Ο Θέμης Γεωργαντάς τους ρώτησε αν έχουν τσακωθεί ποτέ και η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε χαρακτηριστικά: «δεν έχουμε τσακωθεί, ψέμα μια φορά είχε δημιουργηθεί μια ελάχιστη ένταση. Δεν ήταν κάτι τρομερό, είναι ωραίο να τσακώνεσαι με τον Νίκο. Εγώ έστειλα ένα μήνυμα για να εκφράσω το συναίσθημά μου στον Νίκο, ήμουν πάνω από το κινητό και αναρωτιόμουν τι θα λάβω σαν απάντηση… Και σκεφτόμουν πως θα πάει όλο αυτό γιατί δεν είχαμε ξανά τσακωθεί ποτέ… Και ο Νίκος αντί να είναι μαλ@κ@ς μου είπε ότι είχα δίκιο σε αυτό το κομμάτι…».

Δείτε το σχετικό βίντεο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ