Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Θα μπορούσαν στην ΕΠΟ να μην πάρουν προπονητή και να ορίσουν μια ειδική επιτροπή για τον πάγκο της Εθνικής. Τι, όχι;
NEWS:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απενεργοποιείστε την αυτόματη σύνδεση της συσκευής σας στο WiFi για να μην σας χωρίσει!

Έχετε ποτέ «προδοθεί» από το ίδιο σας το κινητό; Αν ναι, θα καταλάβετε τι εννοούμε, αν όχι σκεφτείτε να πηγαίνετε για πρώτη φορά στο σπίτι ενός φίλου/ής της σχέσης σας και να συνδέεται αυτόματα η συσκευή σας στο WiFi.

Απενεργοποιείστε την αυτόματη σύνδεση της συσκευής σας στο WiFi για να μην σας χωρίσει! | to10.gr

Σκεφτείτε να μην θέλετε να ακούσει τις ειδοποιήσεις από το Messenger, το Instagram, το Viber και επειδή συνδέθηκε αυτόματα το κινητό σας, να την πατάτε. Σκεφτείτε να έχετε πάει σε ένα επαγγελματικό ραντεβού και επειδή το WiFi είναι free, να συνδέεται αυτόματα η συσκευή σας. Δεν θα σας αγχώνει η σκέψη ότι ο μελλοντικός εργοδότης μπορεί να σας ψάξει (αυτή η περίπτωση προϋποθέτει ο εργοδότης να είναι λίγο “ψαγμένος”);

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τρόποι απενεργοποίησης της αυτόματης σύνδεσης WiFi

iOS

Οι συσκευές iPhone και iPad συνδέουν το Auto-Join με κάθε προφίλ WiFi. Όταν είναι ενεργοποιημένη, η συσκευή σας θα συνδεθεί αυτόματα στο δίκτυο όταν βρίσκεται εντός εμβέλειας.

Για να το σταματήσετε μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Wi-Fi και πατήστε το μικρό (i) δίπλα στο όνομα δικτύου για να βρείτε το κουμπί Αυτόματη σύνδεση. Κάντε turn off για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία αυτόματης σύνδεσης.

Αν θέλετε να μην συνδέεται σε κανένα δίκτυο που δεν έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν, όπως ένα ανοικτό δίκτυο σε ένα ξενοδοχείο ή ένα εστιατόριο, μεταβείτε στη σελίδα ρυθμίσεων WiFi και απενεργοποιήστε το Ask to Join Networks. Με την απενεργοποίηση της λειτουργίας θα πρέπει να επιλέξετε χειροκίνητα τα δίκτυα που θέλετε να συνδεθείτε.

Android

Για να σταματήσετε την αυτόματη σύνδεση στο WiFi της Android συσκευής σας, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και στο Network & Internet > Wi-Fi > Wi-Fi preferences. Πατήστε το κουμπί δίπλα στο Connect για να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα.

Η επιλογή του gear/settings icon δίπλα στο δίκτυο στο οποίο είστε συνδεδεμένοι, θα σας επιτρέψει να διαγράψετε τα στοιχεία της σύνδεσης, ώστε να μην συνδεθείτε αυτόματα την επόμενη φορά.

Πηγή: wifinews.gr

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από