Σαλαγκούδη : Πώς αντέδρασε όταν άνοιξε το κινητό μετά την αποχώρησή της; (vid)

Σαλαγκούδη : Πώς αντέδρασε όταν άνοιξε το κινητό μετά την αποχώρησή της; (vid)

Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε ανοιχτά για την εμπειρία της στο ριάλιτι και για πρώτη φορά αποκάλυψε πώς αντέδρασε όταν άνοιξε για πρώτη φορά το κινητό της

Στην εκπομπή Love it φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (12-03) η Ανθή Σαλαγκούδη, ιδιαίτερα αποκαλυπτική και σχετικά χαλαρή στο να απαντά σε ό, τι την ρωτούσαν.

«Όταν επέστρεψα στην Ελλάδα άνοιξα το κινητό μου και κατάλαβα τι είχε γραφτεί και με στεναχώρησαν ειδικά σε ό,τι αφορά την οικογένειά μου. Ήμουν προετοιμασμένη. Ήξερα ότι παίρνω ένα ρίσκο. Ήμουν ξεκάθαρα ένας κόντρα ρόλος στο Survivor κι εγώ απόρησα όταν μου το πρότειναν γιατί δεν συστήθηκα ποτέ ως αθλητικός τύπος», είπε ενώ αναφέρθηκε στη μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισε.

«Το πιο δύσκολο για μένα ήταν οι αναφορές στην οικογένειά μου. Από την αρχή άκουγα διάφορους ψιθύρους σχετικά με τον πατέρα μου, όπως αυτό που έλεγε ο Τριαντάφυλλος ότι εξαγοράζω παίκτες. Γενικά λεγόντουσαν πράγματα πίσω από την πλάτη μου. Προσπαθούσα να τα ξεπεράσουν αυτά που άκουγα γιατί ήταν και πολύ δύσκολες εκεί οι συνθήκες και άφηνα πολλά πράγματα να πέσουν κάτω για να μην δημιουργούνται εντάσεις», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ