Μέγκαν Μαρκλ : Γιατί έκανε την Κέιτ Μίντλετον να κλάψει – Τι ανέφερε στο επίμαχο email της

Μέγκαν Μαρκλ : Γιατί έκανε την Κέιτ Μίντλετον να κλάψει – Τι ανέφερε στο επίμαχο email της

Ο βασιλικός συντάκτης Ομιντ Σκόμπι, συγγραφέας της βιογραφίας του Χάρι και της Μέγκαν με τίτλο «Finding Freedom», αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που θα συζητηθεί.

Ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ δημοσιεύθηκε στο Harper’s Bazaar και ισχυρίζεται ότι η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε ένα email που αφορούσε έναν μεγάλο καβγά της με την Κέιτ Μίντλετον.

Ο βασιλικός συντάκτης Ομιντ Σκόμπι, ο οποίος είναι ο συγγραφέας της βιογραφίας του Χάρι και της Μέγκαν με τίτλο «Finding Freedom», αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που θα συζητηθεί με πρωταγωνίστριες τις δύο νύφες της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.

Το επίμαχο συμβάν σημειώθηκε πριν από τον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ με τον Πρίγκιπα Χάρι και υπάρχει μία φήμη ότι η δούκισσα του Sussex έκανε τη Κέιτ Μίντλετον να κλάψει.

Στη συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα η Μέγκαν Μαρκλ δήλωσε στην Όπρα Γουίνφρεϊ ότι δεν έκανε τη δούκισσα του Cambridge να κλάψει αλλά φαίνεται πως συνέβη το αντίθετο.

To επίμαχο email της Μέγκαν Μαρκλ

Όπως είπαμε, η Μέγκαν Μαρκλ και η Κέιτ Μίντλετον είχαν μία διαφωνία κατά τη διάρκεια μίας συνάντησής τους για τα φορέματα λουλουδιών για τον γάμο της δούκισσας του Σάσεξ με τον Πρίγκιπα Harry το 2018.

Μάλιστα, η σύζυγος του Πρίγκιπα Χάρι φέρεται να έστειλε ένα email σε έναν από τους βοηθούς της, το οποίο σημειώνει πως η βασιλική οικογένεια, δεν έκανε τίποτα για να κοπάσει τις φήμες για αυτήν τη συγκεκριμένη κατάσταση, παρά το γεγονός ότι επέλεξε να διαψεύσει κάποιους ψευδείς ισχυρισμούς για άλλα μέλη της οικογένειας.

Όταν το παλάτι του Κένσινγκτον ζήτησε από το ζευγάρι να υπογράψει μια δήλωση που ανέφερε ότι ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν εκφοβίζει το ζευγάρι, προτού αποφασίσουν να απομακρυνθούν από τα βασιλικά οικογενειακά καθήκοντά τους.

Τότε, η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να απάντησε στον βοηθό της δεν έχει νόημα να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση και ίσως αυτή να πυροδοτούσε περισσότερο τα μέσα ενημέρωσης που την κατηγορούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ