Ναταλία Γερμανού : Στα «μαχαίρια» με τη Ναταλί Κάκκαβα – Τι συνέβη; (vid+pics)

Ναταλία Γερμανού : Στα «μαχαίρια» με τη Ναταλί Κάκκαβα – Τι συνέβη; (vid+pics)

Ιδιαίτερα ενοχλημένη εμφανίστηκε η Ναταλία Γερμανού με αφορμή τη σκληρή κριτική που άσκησε ο Βαγγέλης Περρής μέσα για κάποια από τα προγράμματα του Alpha

Ιδιαίτερα ενοχλημένη εμφανίστηκε η Ναταλία Γερμανού με αφορμή τη σκληρή κριτική που άσκησε ο Βαγγέλης Περρής μέσα για κάποια από τα προγράμματα του Alpha.

Η παρουσιάστρια μάλιστα ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής της αναφέροντας: «Κι μένα πολλές φορές πολλά προγράμματα δεν μου αρέσουν. Και του δικού μου καναλιού και των άλλων καναλιών. Δεν έχω βγει ποτέ από την εκπομπή να πω ‘τι σκουπίδι είναι αυτό; Ντροπή και αίσχος! Πετάξτε το αυτή τη στιγμή’. Δεν είναι η δουλειά μας να το κάνουμε. Υπάρχουν τηλεκριτικοί και σατιρικές εκπομπές να το κάνουν φύλλο και φτερό αν θέλουν».

«Χαμός» με τη Ναταλί Κάκκαβα

Αυτές οι δηλώσεις όμως, οδήγησαν σε δημόσιο διάλογο – διαφωνία με τη Ναταλί Κάκκαβα στο twitter, η οποία έγραψε χαρακτηριστικά: «Όταν εργάζεσαι σε ένα κανάλι δεν σου επιτρέπεται να κρίνεις αρνητικά κανένα πρόγραμμα του καναλιού σου. Από την άλλη αν εργάζεσαι σε άλλο κανάλι θεωρείται αντισυναδελφικό να σχολιάσεις αρνητικά πρόγραμμα άλλου καναλιού… Ε, ποιο το νόημα του σχολιασμού τότε;»

Η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού ήταν άμεση και έλεγε: Μα δεν το σχολίασε είπε “πρέπει να κοπεί άμεσα!”».

Με τη Ναταλί να απαντά: «Δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο γεγονός το οποίο είναι απαράδεκτο γιατί χάνονται δουλειές. Όμως πρέπει να υπάρχει ελευθερία λόγου σε όλους όσους εργάζονται στα κανάλια να εκφέρουν τη γνώμη τους αν κάτι τους αρέσει η όχι. Και όχι ανάλογα σε ποιο κανάλι εργάζονται» και συνέχισε: «Δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Ούτε σε ένα μεμονωμένο γεγονός. Μια γενική τοποθέτηση έκανα για το πώς μας επιτρέπεται να σχολιάζουμε τα τηλεοπτικά τεκταινόμενα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ