Φουρέιρα : «Πιστεύει πολύ σε μένα ο Μποτία»

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για τη συμμετοχή της στη Eurovision με τα χρώματα της Κύπρου, για τη σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία, αλλά και το γεγονός πως δεν παρακολουθεί καθόλου ποδόσφαιρο.


Φουρέιρα : «Πιστεύει πολύ σε μένα ο Μποτία» | to10.gr

Η Ελένη Φουρέιρα με αφορμή την συμμετοχή της στην Eurovision με την Κύπρο παραχώρησε συνέντευξη στο Real News, αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία, αλλά και στους λόγους που δεν παρακολουθεί τους αγώνες του Ολυμπιακού από κοντά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Φουρέιρα:

Για την επαγγελματική της ζωή: «Είμαι μία χαρά. Είμαι σε μία φάση της ζωής μου που είμαι πολύ καλά».

Για την συμβουλή του Μποτία όσον αφορά την Eurovision και το πιθανό ταξίδι του στην Πορτογαλία:«Πιστεύει πολύ σε μένα και θεωρεί πως πρέπει να το κάνω. Ασχολείται με μία δουλειά στην οποία δεν μπορεί να ταξιδεύει όποτε θέλει, οπότε δεν το γνωρίζω. Ανάλογα με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Αλλά για μένα σημασία δεν έχει ποιος θα ταξιδέψει για να βρεθεί εκεί, σημασία έχει ποιοι με πιστεύουν και είναι δίπλα μου, ανεξαρτήτως απόστασης».

Για το εάν πηγαίνει στο γήπεδο του Ολυμπιακού: «Όχι δεν έχω πάει ποτέ στο γήπεδο! Δεν το έχω πολύ με το ποδόσφαιρο και ουσιαστικά δεν με απασχολεί το  επάγγελμα του συντρόφου. Σίγουρα θέλω να είναι καλά, όμως δεν είμαι από τις γυναίκες που θα με δεις στα γήπεδα».

Για την πιθανή ζήλια ανάμεσά τους λόγω και των σέξι εμφανίσεών της: «Κανένας δεν ζηλεύει κανέναν. Η ζήλια είναι κάτι αρρωστημένο, δεν υπάρχει κανένας λόγος ζήλιας. Είναι περισσότερο κολακευτικό παρά άξιο ζήλιας. Πιο πολύ ο άλλος καμαρώνει που μπορεί να έχει μία σέξι σύντροφο, όμορφη και επιτυχημένη, παρά ζηλεύει. Δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο».

Για το εάν έχει δεχτεί πρόταση γάμου και την επιθυμία της για οικογένεια: «Δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό, αλλά από το αποτέλεσμα φαίνεται αν μου έχουν κάνει ή όχι γιατί είμαι ανύπαντρη! Θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά και είναι κάτι που το εννοώ. Ποτέ δεν ξέρεις όμως πότε θα σου έρθει και πότε θα νιώσεις έτοιμη».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ