Μαρία Ιωαννίδου : «Δεν με βίασε ο Κιμούλης»

Μαρία Ιωαννίδου : «Δεν με βίασε ο Κιμούλης»

Τρεις μήνες σχέση είχαν το 1989. Όταν…

Στα 77 της χρόνια πλέον η Μαρία Ιωαννίδου. Απολύτως ενεργή όμως και όπως φαίνεται με διάθεση να ανοίξει κιτάπια του παρελθόντος. Η ηθοποιός και χορεύτρια μιλώντας στον ΑΝΤ 1 πήρε θέση για το μείζον θέμα των τελευταίων εβδομάδων.

Για όσα –εξωφρενικά- συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου στην Ελλάδα. Όσα ήρθαν στο φως έπειτα από τις καταγγελίες πολλών πρωταγωνιστριών για τους «θιασάρχες», τους «σκηνοθέτες», τους συμπρωταγωνιστές τους.

Ένας εξ αυτών που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο «σημάδι» για την συμπεριφορά του; Ο Γιώργος Κιμούλης. Οι καταγγελίες για την συμπεριφορά του, για τον τρόπο του κλπ είναι τόσες που γεμίζουν ένα… ράφι. Η Μαρία Ιωαννίδου λοιπόν πήρε θέση για τον συγκεκριμένο. Και αποκάλυψε μάλιστα πως σχεδόν πριν από 30 χρόνια οι δύο τους ήταν ζευγάρι. «Είχαμε σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη.

Η γνωριμία μας έγινε στην σειρά «τρεις εξαμαρτείν» του Σακελλάριου. Με φλέρταρε, με ξανά φλέρταρε, μου άρεσε, με γοήτευσε και κάναμε σχέση. Ήμασταν μαζί για περίπου τρεις μήνες» αποκάλυψε η ηθοποιός. Ξεκαθάρισε όμως πως «δεν με βίασε» προφανώς θέλοντας να δείξει ότι η σχέση τους δεν εμπεριείχε τίποτα το «μη φυσιολογικό». Φυσικά ο Κιμούλης δεν έχει κατηγορηθεί από καμιά πρωταγωνίστρια ως «βιαστής». Για λεκτική βία και κακή συμπεριφορά κατηγορήθηκε.

Το σίριαλ στο οποίο αναφέρεται η Μαρία Ιωαννίδου, είναι του 1989. Η σχέση της δηλαδή με τον Κιμούλη είναι 32 χρόνια πίσω. Εκείνη στα 45 της και ο Κιμούλης (γεννημένος το ΄56) στα 33 του.

Βεβαίως το 1989 η Μαρία Ιωαννίδου ήταν παντρεμένη με τον Φρέντι Γερμανό με τον οποίο ήταν μαζί ως το 1999 όπου ο γνωστός δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή. Αλλά αυτό μάλλον δεν έπαιξε κάποιο ρόλο στην αποκάλυψη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ