Survivor – Spoiler : Ξύλο μετά την αποχώρηση Κοψιδά – Μακελειό και με Τριαντάφυλλο – Μπόγδανο

Survivor – Spoiler : Ξύλο μετά την αποχώρηση Κοψιδά – Μακελειό και με Τριαντάφυλλο – Μπόγδανο

Μετά το συμβούλιο του Survivor έγινε καυγάς ανάμεσα σε Τριαντάφυλλο, Κόρομι, Ασημακόπουλο και Μπόγδανο.

Η χθεσινή ημέρα στο Survivor ήταν από τις πιο έντονες της σεζόν στο reality. Η αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά από το παιχνίδι δημιούργησε έντονα συναισθήματα, με τους Κόκκινους να μην πιστεύουν την απρόσμενη εξέλιξη και τον Τριαντάφυλλο να γελάει με ειρωνεία, ακούγοντας όσα είπε ο πρώην συμπαίκτης του.

Μόλις ο Κοψιδάς αποχώρησε, ωστόσο, ξεκίνησε το πραγματικό… γλέντι. Με τους παίκτες της κόκκινης ομάδας να επιδίδονται σε έναν ανεπανάληπτο τσακωμό μετά το τέλος του συμβουλίου. Πρωταγωνιστές σε πρώτη φάση ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος βρίστηκε με τους Ασημακόπουλο και Κόρομι σε τέτοιο βαθμό, που η ένταση χτύπησε κόκκινο.

Ο τσακωμός έγινε με αφορμή μια ατάκα που είπε ο τραγουδιστής και η οποία έκανε έξαλλη την ομάδα.

Ο «Ντάφυ», ωστόσο, αποφάσισε να τα βάλει και με τον Ηλία Μπόγδανο. Συγκεκριμένα, του ζήτησε τον λόγο γιατί δεν τον στήριξε για όσα άκουσε από τους συμπαίκτες του. Μάλιστα, τον κατηγόρησε για παιχνίδια και για υποκρισία, κάτι που εξόργισε τον κορυφαίο ίσως αθλητή του Survivor.

Οι Μπλε, που την ίδια στιγμή πήγαιναν στη δική τους βάρκα, για να μεταβούν στο νησί και την καλύβα τους, άκουσαν την ένταση και θεώρησαν ότι οι αντίπαλοι παίκτες παίζουν ξύλο και για αυτόν τον λόγο προσπάθησαν να προσεγγίσουν το σημείο, για να δουν τι ακριβώς είχε συμβεί. Χωρίς να λείπουν οι φαρμακερές ατάκες.

Τελικά, οι παίκτες και των δύο ομάδων μπήκαν στις βάρκες τους και έφυγαν για τα νησιά τους. Μένει να δούμε τι θα πουν οι παίκτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ