Έκρηξη Λιάγκα για Κοψιδά! (vid)

Έκρηξη Λιάγκα για Κοψιδά! (vid)

Χαμός έχει γίνει με τις δηλώσεις του Γιώργου Κοψιδά κατά την αποχώρησή του από το Survivor το βράδυ της Τετάρτης (17-03).

«Χαίρομαι γιατί ο κόσμος με την ψήφο του έδειξε τι θέλει να συνεχίσει να βλέπει. Προφανώς δεν θέλει να βλέπει αυτό που πρεσβεύω εγώ που είναι η υγεία, η αλήθεια, η ευθύτητα, η τιμιότητα, η ακεραιότητα. Προτιμά να βλέπει κουτσομπολιό, ίντριγκες, τσακωμούς, ανταλλαγή κακίας, αρνητικής ενέργειας και όλα αυτά», δήλωσε ο ηθοποιός αμέσως μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού ότι αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης.

Αυτές οι δηλώσεις έκαναν έξαλλο τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο παρουσιαστής το πρωί της Πέμπτης (18-03) πήρε θέση μέσα από την εκπομπή.

«Εγώ είδα έναν άνθρωπο υποκριτή και ψεύτη. Ξέρεις γιατί; Γιατί όταν πάω σε ένα παιχνίδι ο σκοπός μου είναι να πάω να κερδίσω, δεν είναι να πάω να χάσω. Όταν λοιπόν φεύγω και λέω: «Χαίρομαι πολύ που φεύγω γιατί κατάλαβα ότι αυτό δεν κάνει για μένα», πάει να πει ότι είναι διπλά… να μην τον χαρακτηρίσω», είπε και με ανεβασμένο τον τόνο της φωνής του συμπλήρωσε:

«Παιδιά, συγγνώμη ή είμαστε ειλικρινείς ή δεν είμαστε. Όταν πάμε σε ένα παιχνίδι πάμε για να κερδίσουμε. Η εντιμότητα είναι να πούμε «στενοχωριέμαι που φεύγω γιατί δεν κατάφερα να κερδίσω». Να το πει γιατί δεν το είπε;», ανέφερε εμφανώς εκνευρισμένος με τη συμπεριφορά του Γιώργου Κοψιδά.

Δες το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ